ΑΕΚ: Κοντά στις ακαδημίες Χατζηαντωνίου και Αρχόντης (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Κοντά στις ακαδημίες Χατζηαντωνίου και Αρχόντης  (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μαζί με τον διοικητικό υπεύθυνο, Λευτέρη Αρχόντη βρέθηκαν και σήμερα κοντά στις ακαδημίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα αγωνιστική σεζόν έχει ξεκινήσει για τα τμήματα βόλεϊ της ΑΕΚ τόσο τα αγωνιστικά όσο και για τις υποδομές.

Τη φετινή σεζόν η ΑΕΚ προχώρησε σε ριζική αναβάθμιση των ακαδημιών της με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Άκη Χατζηαντωνίου να έχει την γενική επίβλεψη. Ο ίδιος παράλληλα με το ανδρικό «τρέχει» για να οργανωθούν με τον καλύτερο τρόπο και οι ακαδημίες, που αποτελούν και το μέλλον της ΑΕΚ.

Έτσι και σήμερα μαζί με τον διοικητικό υπεύθυνο του βόλεϊ, Λευτέρη Αρχόντη βρέθηκαν στο γυμνάσιο της Νέας Φιλαδέλφειας που προπονούνται οι ακαδημίες για να επιβλέψει από κοντά την κατάσταση του χώρου αλλά και τις βελτιωτικές εργασίες που πρέπει να γίνουν. Το προπονητικό τιμ των ακαδημιών έχει ανανεωθεί πλήρως με έμπειρους και προπονητές άριστα γνώστες του αντικειμένου. Οι εγγραφές στις ακαδημίες έχουν ξεκινήσει ήδη για όσα παιδιά επιθυμούν να ξεκινήσουν την ενασχόληση τους με το άθλημα, φορώντας την φανέλα του «Δικεφάλου».

Να θυμίσουμε το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν:

Ο Γιώργος Γιοβανάκογλου αναλαμβάνει προπονητής των τμημάτων Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων.

Ο Γιώργος Μάντζιος αναλαμβάνει προπονητής του τμήματος Παίδων.

Ο Ζαν Πιέρ Σάγια παραμένει προπονητής του τμήματος Παμαπαίδων.

Ο Χρύσανθος Σαμοΐλης και ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος αναλαμβάνουν προπονητές στα Προαγωνιστικά τμήματα Αρχαρίων και Μίνι Κοριτσιών.

Η ΑΕΚ καλεί όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που επιθυμούν να φορέσουν την “κιτρινόμαυρη” φανέλα και αγαπούν το βόλεϊ να εγγραφούν στις κορυφαίες Ακαδημίες της χώρας και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Η έναρξη των προπονήσεων θα γίνει στις 01/09 και θα πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-22:00 στο βοηθητικό γήπεδο της αίθουσας “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ, καθώς και στο Σχολικό Γήπεδο του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας (Ιασωνίδου 22).

Για εγγραφές και πληροφορίες:
Τηλέφωνα: 210-2584582, Γραφεία ΑΕΚ, Καθημερινά 10:00-18:00.
Mails: academies@aek.gr, info@aek.gr.

Δείτε την φωτογραφία του enwsi.gr από την σημερινή επίσκεψη του κ. Χατζηαντωνίου και Αρχόντη στο γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας:

ΑΕΚ: Κοντά στις ακαδημίες Χατζηαντωνίου και Αρχόντης  (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X