Τα κοινά σημεία πίσω από τις τραγωδίες Παντελή Παντελίδη και Mad Clip

Τα κοινά σημεία πίσω από τις τραγωδίες Παντελή Παντελίδη και Mad Clip

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ίδια μέρα με τρόπο πανομοιότυπο. Δύο μαύρες Πέμπτες που σκόρπισαν θλίψη στη χώρα για δύο πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες. Δύο αυτοδίδακτους μουσικούς που άρχισαν να ανεβαίνουν ταχύτατα τα σκαλοπάτια της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας και άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Παντελής Παντελίδης και Mad Clip έφυγαν πρόωρα και αναπάντεχα στην 3η δεκαετία της ζωής τους με τις συμπτώσεις να σοκάρουν.

Όπως φαίνεται, η ταχύτητα των αυτοκινήτων έπαιξε και στις δύο περιπτώσεις ρόλο καταλυτικό. Τόσο το θηριώδες τζιπ του Παντελή Παντελίδη όσο και το σπορ αυτοκίνητο του Mad Clip, έφυγαν από τον δρόμο κι οι οδηγοί δεν είχαν χρονικό περιθώριο αντίδρασης.

Για ώρες οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τις σορούς τους, με τους διασώστες να είναι αδύνατον να τους επαναφέρουν.

Τα δύο τροχαία έγιναν σε απόσταση 8 χιλιομέτρων, με διαφορά 5 ετών. Ήταν Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν ο Παντελής Παντελίδης άφηνε την τελευταία του πνοή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

Η τραγωδία συγκλονίζει τη χώρα για έναν καλλιτέχνη που μπήκε σαν κομήτης στο ελληνικό τραγούδι, μέχρι να αρχίσει η μία επιτυχία του να διαδέχεται την άλλη.

Έναν ανάλογο δρόμο ακολούθησε και ο Mad Clip. Ο Ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης που άρχισε να πειραματίζεται με φίλους του, μέχρι να έρθουν οι πρώτες μεγάλες επιτυχίες και συνεργασίες.

Επίμονοι και δημιουργικοί έφτιαξαν μόνοι τον δρόμο της δικής τους επιτυχίας και κατάφεραν να κάνουν γρήγορα ορισμένα από τα πιο βασικά τους όνειρα πραγματικότητα.

Δυο νέοι που είχαν θρηνήσει φίλους τους στην άσφαλτο πριν γίνουν θύματα οι ίδιοι.

Το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη διαδέχεται ένα κύμα συγκίνησης που απλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα, με τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην οικογένεια του καλλιτέχνη και τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ να συνεχίζεται για χρόνια.

Πέντε και πλέον χρόνια μετά, οι Αρχές καλούνται να ρίξουν φως στο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip. Τον τράπερ που λίγες ώρες νωρίτερα βρισκόταν στον γάμο αγαπημένη του φίλης και διασκέδαζε επί σκηνής στη δεξίωση, με την Ελένη Φουρέιρα.

Οι σκληρές εικόνες βάζουν σε σκέψεις και σε ορισμένους ξύνουν πληγές που δεν πρόκειται να κλείσουν ποτέ. Παντελής Παντελίδης και Mad Clip είναι δύο μόνο από τα ονόματα στη μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου που έφυγαν ακαριαία μετά την απότομη επιτυχία που γνώρισαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X