Μπαρτσελόνα: «Βέλη» Πιάνιτς κατά Κούμαν

Μπαρτσελόνα: «Βέλη» Πιάνιτς κατά Κούμαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς θα φοράει τη φανέλα της Μπεσίκτας, γι’αυτήν τη σεζόν, όπως ανακοίνωσε η τουρκική ομάδα και «απασφάλισε» για τον Ρόναλντ Κούμαν και τη συνεργασία του στη Μπαρτσελόνα.

Ο Βόσνιος δεν είχε το χρόνο συμμετοχής που περίμενε στους Μπλαουγκράνα και από τη στιγμή που βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δε «μάσησε» τα λόγια του για τον πρώην προπονητή του.

Σε ερώτηση που δέχθηκε από τη «Marca» για το αν ένιωσε ότι δεν πήρε σεβασμό από τη Μπαρτσελόνα, απάντησε:

«Από τον προπονητή, ναι. Δε μπορούσα να αποδεχθώ την κατάσταση που συνάντησα πέρσι. Δεν το ήθελα. Είμαι παίκτης, αγαπώ να παίζω ποδόσφαιρο, αυτό είναι που με κάνει χαρούμενο.

Πάντα ήθελα να παίξω στη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν περίμενα να γίνει τόσο περίπλοκη η κατάσταση. Ήμουν σε ένα σημείο που όταν έπαιζα λιγότερο, περιπλεκόταν η κατάσταση και όταν έπαιζα περισσότερο, ήταν δύσκολο σωματικά και ψυχολογικά να είμαι καλά, γιατί «σκότωνε» την αυτοπεποίθηση το να μην έχω επικοινωνία με τον προπονητή.

Ήταν πολύ περίεργα, επειδή ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίζει και ποιος όχι, αλλά υπήρχαν διαφορετικοί τρόποι. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αποδεχθεί τα πάντα, αλλά μου αρέσει να μου λένε τα πράγματα πρόσωπο με πρόσωπο. Όχι σα μη συμβαίνει τίποτα κι εγώ είμαι 15 χρονών…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X