Εφαρμόστηκε ο νόμος για τις πορείες (ΦΩΤΟ)

Εφαρμόστηκε ο νόμος για τις πορείες (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γράμμα του νόμου περί συναθροίσεων εφήρμοσε η αστυνομία κατά τη διάρκεια της πορείας φοιτητών που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας.

Την ώρα που η πορεία βρισκόταν σε εξέλιξη, οι αστυνομικές δυνάμεις ζήτησαν από τους περίπου 200 διαδηλωτές να περιοριστούν στην δεξιά λωρίδα προκειμένου να μπορούν να κινούνται απρόσκοπτα τα οχήματα. Τότε, προκλήθηκε ένταση ανάμεσα σε φοιτητές και αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν χρήση χημικών.

Φωτογραφίες: Η αστυνομία περιορίζει την πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Η κυκλοφορία διακόπηκε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια, οι αστυνομικές δυνάμεις περιόρισαν την πορεία στη δεξιά λωρίδα και αποκαταστάθηκε η κίνηση των οχημάτων.

Εφαρμόστηκε ο νόμος για τις πορείες (ΦΩΤΟ) Εφαρμόστηκε ο νόμος για τις πορείες (ΦΩΤΟ)

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει χαρακτηριστικά ότι Με τις κατάλληλες κινήσεις και την αναγκαία-περιορισμένη χρήση δακρυγόνων, οι Αστυνομικές Δυνάμεις τους οριοθέτησαν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων.

Εφαρμόστηκε ο νόμος για τις πορείες (ΦΩΤΟ)

Υπενθυμίζεται ότι το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις συναθροίσεις και η νέα φιλοσοφία διαχείρισης τους από την αστυνομία, διαμορφώνει μία ριζικά διαφορετική κουλτούρα που έχει ως στόχο, όχι τη διάλυση, αλλά την περιφρούρηση και την προστασία των συναθροίσεων και τη διευκόλυνση της νόμιμης άσκησης του δικαιώματος του συνέρχεσθαι, χωρίς τη διατάραξη της κοινωνικό- οικονομικής ζωής ή την πρόκληση επεισοδίων και καταστροφών.

Εφαρμόστηκε ο νόμος για τις πορείες (ΦΩΤΟ)

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X