Η ΑΕΚ ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε (36-26) τον Διομήδη Άργους!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Διομήδης Άργους
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επικράτησε με 36-26 του Διομήδη Άργους και ξεκίνησε νικηφόρα το τουρνουά «Α. Παπασταμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ επικράτησε με 36-26 του Διομήδη Άργους στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά «Α. Παπασταμάτης» και διεξάγεται στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Η «Ένωση» πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο μέρος, ενώ είχε και σε μεγάλη μέρα τους δύο τερματοφύλακες της Άντζελιτς και Μπουκοβίνας που αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο και είχαν εντυπωσιακές επεμβάσεις. Ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας συνέχισε τις δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ενώ στο τέλος έβαλε κάτω από τα δοκάρια και τον Παπαδόπουλο από το Εφηβικό. Την κλάση του έδειξε για μια ακόμη φορά και ο Κρίστιαν Ουγκάλντε που πέτυχε όμορφα γκολ σε ένα σημείο όπου η ΑΕΚ ξέφυγε στο σκορ και «κλείδωσε» τη νίκη της.

Καλή στην επίθεση, λάθη στην άμυνα

Η ΑΕΚ ξεκίνησε αρκετά καλά το παιχνίδι έχοντας τον έλεγχο μέσα στο γήπεδο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Η «Ένωση» ήταν αποτελεσματική στην επίθεση με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 7-3. Πολύ καλές επεμβάσεις και από τον Άντζελιτς στα πρώτα λεπτά που έδωσε στην ομάδα του την ευκαιρία για να «χτίσει» διαφορά στο σκορ. Ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας συνέχισε τις δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα με τους Κεδέρη και Τζηρά να κάνουν το 10-4 και 10-5 αντίστοιχα. Ο Διομήδης μετά τα μισά κατάφερε να ισορροπήσει περισσότερο το παιχνίδι και εκμεταλλευόμενος και τα λάθη της ΑΕΚ στην άμυνα μείωσε αρχικά σε 10-7 και ισοφάρισε σε 11-11. Οι Αργίτες έβγαλαν κάποιες καλές άμυνες και μπήκαν πάλι στο παιχνίδι που παρά το φιλικό χαρακτήρα είχε μεγάλη ένταση. Η ΑΕΚ προηγήθηκε ξανά με 15-13 με τον Τζηρά ενώ το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 15-15.

Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος

Ίδια η εικόνα και στο  ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, μέχρι και στο 20-20. Ο Ουγκάλντε με την είσοδο του στο γήπεδο κατάφερε να γράψει το όνομα του στη λίστα των σκόρερ για το 21-20 ενώ η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Διομήδη στην επόμενη φάση και πήρε ξανά προβάδισμα με δύο γκολ (22-20). Με ένα ξέσπασμα οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το 25-21 με τον Ουγκάλντε να δείχνει την κλάση του πετυχαίνοντας δύο συνεχόμενα τέρματα. Εξαιρετικός και ο Μπουκοβίνας κάτω από τα δοκάρια. Η ΑΕΚ είχε πάρει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, με εξαιρετικές επιθετικές προσπάθειες κατάφερε να ανεβάσει γρήγορα την διαφορά σε 29-21, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη. Στα εναπομείναντα λεπτά οι «κιτρινόμαυροι» διατήρησαν το προβάδισμα τους έχοντας την δυνατότητα να δουλέψουν κι άλλο στο κομμάτι της τακτικής. Με εξαιρετικό γκολ του Πλάθα και μια ακόμη εντυπωσιακή επέμβαση του Μπουκοβίνα η ΑΕΚ έκανε το 31-22 για να πάρει τελικά τη νίκη με 36-26.

ΑΕΚ – Διομήδης Άργους 36-26
ΑΕΚ
(Δημήτρης Δημητρούλιας): Άτζελιτς, Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής (4), Τζηράς (8), Νικολαΐδης (1), Μυλωνάς (4), Ηλιόπουλος (5), Πλάθα (5), Μόγια (2), Κοτσιώνης (2), Ουγκάλντε (3), Κεδέρης (2), Ζαρίκος, Παπαδιονυσίου.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Γιώργος Χιώνης): Κρεμαστιώτης, Μάλλιος (4), Μάνθος (1), Τζίμπουλας (3), Μπρούνο (3), Σέβελεθ (4), Μούγιτς (5), Σέγιοβιτς (1), Αναγνωστόπουλος (5), Τσερνικάου, Μούγιτς Τζούρο, Κωστούλας, Χατζηκωνσταντίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X