«Βόμβα»: Ο Απόλλων Σμύρνης πάει να φέρει τον Μπρούνο Αλβες!

Προτάθηκε ο Άλβες
Photo Credits: INTIME

Ο Απόλλων Σμύρνης πάει να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή με τον Μπρούνο Αλβες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή είναι ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο λόγος για τον Μπρούνο Άλβες, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, θα φορέσει την κυανόλευκη φανέλα. Ο 39χρονος στόπερ (κλείνει τα 40 στις 27 Νοεμβρίου) εξακολουθεί να παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο και μετά από τρεις σεζόν στην Seria A με την Πάρμα, έμεινε ελεύθερος και έρχεται στην Ελλάδα για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», σύμφωνα με το a-sports.gr.

Οι παραστάσεις του Μπρούνο Άλβες με το χρυσό βιογραφικό είναι ανεπανάληπτες και πραγματικά αυτή η κίνηση του Απόλλωνα Σμύρνης ταράζει τα νερά!

Ο πολύπειρος διεθνής με την Πορτογαλία (με 96 συμμετοχές με 11 γκολ στην Εθνική με τρία Μουντιάλ, δύο Euro στην πλάτη πέρα από τις λοιπές ευρωπαϊκές διοργανώσεις), είχε βρεθεί ξανά στην Ελλάδα και τη σεζόν 2004-05 ως δανεικός από την Πόρτο στην ΑΕΚ.

Ενδεικτικά ο Μπρούνο Άλβες έχει αγωνιστεί, πέρα από την Πόρτο και την Ένωση μεταξύ άλλων και σε Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Φενέρμπαχτσε, Κάλιαρι και Ρέιντζερς Γλασκώβης.

Πέρσι με την Πάρμα μέτρησε 19 ματς συνολικά και σκόραρε μία φορά.

Φυσικά, αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή θα αποτελεί το κορυφαίο όνομα που έφερε διαχρονικά ο Απόλλων Σμύρνης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X