Αγιαξ: Αθώωση για τον Ονάνα, επιστρέφει στις προπονήσεις

Αγιαξ: Αθώωση για τον Ονάνα, επιστρέφει στις προπονήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αθώος κρίθηκε από το CAS ο Αντρέ Ονάνα, για την υπόθεση ντόπινγκ που είχε κατηγορηθεί και πλέον επιστρέφει στις προπονήσεις του Άγιαξ.

Με ποινή αποκλεισμού ενός έτους από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα είχε τιμωρηθεί από την UEFA, ο τερματοφύλακας του Άγιαξ Αντρέ Ονάνα.

Ο Καμερουνέζος παίκτης του Αίαντα κατηγορούταν για το γεγονός, ότι παραβίασε τους κανονισμούς αναφορικά με το ντόπινγκ. Μετά την ποινή που επιβλήθηκε στον παίκτη του, ο Άγιαξ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο (CAS) για την εν λόγω υπόθεση.

Το CAS αφού εκδίκασε την περίπτωση του Ονάνα σε δεύτερο βαθμό, τον αθώωσε. Έπειτα από την απόφαση αυτή ο Αφρικανός παίκτης μετράει αντίστροφα, για την επιστροφή του στις προπονήσεις της ολλανδικής ομάδας.

«Αποφασίσαμε ότι ο Αντρέ θα επιστρέψει στην προπόνηση τερματοφυλάκων και την προπόνηση της ομάδας με τον Άγιαξ» είχε δηλώσει στην ιστοσελίδα του συλλόγου την Πέμπτη (1/9) ο αθλητικός διευθυντής του Άγιαξ Μαρκ Όβερμαρς αναφερόμενος στην συγκεκριμένη υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X