Ήττα για την Ισπανία μετά από 66 αγώνες σε προκριματικά Μουντιάλ

Ήττα για την Ισπανία μετά από 66 αγώνες σε προκριματικά Μουντιάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος σε ένα παγκόσμιο ρεκόρ το οποίο και είχε η Εθνική Ισπανίας έβαλε η Σουηδία με τη νίκη της, με τους «φούριας ρόχας» να χάνουν για πρώτη φορά μετά το 1993 σε προκριματική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με 2-1 ηττήθηκε από την Σουηδία η Ισπανία, εκτός έδρας σε αγώνα που έγινε την Πέμπτη (2/9) για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα γίνει στο Κατάρ.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε προηγηθεί στο σκορ στο 4΄με τον Κάρλος Σολέρ, οι Σκανδιναβοί όμως κατάφεραν στο 6΄ με τον Ίσακ και στο 57΄ με τον Κλάεσον να κάνουν την ολική ανατροπή και να φτάσουν στη νίκη.

Το αποτέλεσμα αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί 66 αγώνων που είχαν οι «φούριας ρόχας», μετά τον Μάρτιο του 1993 όταν και είχαν ηττηθεί από την Δανία με 1-0, σε αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X