La Casa de Papel: Διαθέσιμη σήμερα η πρεμιέρα της 5ης σεζόν (VIDEO)

La Casa de Papel: Διαθέσιμη σήμερα η πρεμιέρα της 5ης σεζόν (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πέντε, ολοκαίνουργια επεισόδια της 5ης σεζόν του La Casa de Papel ή αλλιώς το Volume I της τελευταίας σεζόν της σειράς «Τέλεια Ληστεία» αναμένεται να κυκλοφορήσουν σήμερα στο ελληνικό Netflix.

Η σειρά, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο θα είναι διαθέσιμη από τις 10 το πρωί της Παρασκευής. Η ισπανική σειρά, που έφτασε τα 34 εκατομμύρια θεάσεις το καλοκαίρι του 2019 και τις 65 εκατομμύρια προβολές την 4η σεζόν, ολοκληρώνεται με την 5η σεζόν σε δύο μέρη με το τελευταίο να προβάλλεται στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Άλεξ Πίνα, δημιουργός του «La Casa De Papel» δήλωσε για τα όσα ακολουθούν: «Ο πόλεμος αγγίζει πρωτοφανή επίπεδα ακρότητας και βαναυσότητας, αλλά αυτή είναι και η πιο επική και συναρπαστική σεζόν». Λίγο πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου, το Netflix έδωσε στην κυκλοφορία ένα 3λεπτο βίντεο με όσα έχουν προηγηθεί μέχρι τώρα. «Για πρώτη φορά δεν έχουν σχέδιο απόδρασης»

Η επίσημη σύνοψης της 5ης σεζόν του La Casa De Papel γράφει:

«Η συμμορία είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να διασώσουν την Λισαβόνα αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την Σιέρρα και για πρώτη φορά, δεν έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης. Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο».

Οι τίτλοι των πέντε επεισοδίων είναι οι εξής:

#1 «The End of the Road»

#2 «Do You Believe in Reincarnation?»

#3 «Welcome to the Show of Life»

#4 «Your Place in Heaven»

#5 «Live Many Lives»

Πέρα από τους γνωστούς πρωταγωνιστές στη νέα σεζόν προστίθενται τρεις νέοι χαρακτήρες.

Αρχικά, ο Ρενέ, η μεγάλη αγάπη της Τόκιο από το παρελθόν που υποδύεται ο Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε γνωστός από τα Sky Rojo, Narcos και Sense8.

Έπειτα, ο Πάτρικ Κριάντο που θα υποδυθεί τον Ραφαέλ, τον «άσωτο γιο» του Μπερλίν, έναν 31χρονο μηχανικό που θέλει να ζήσει μια τελείως διαφορετική ζωή από εκείνη του πατέρα του.

Το όνομά του είχε αναφερθεί, μάλιστα, στην πρώτη σεζόν, όταν ο Berlin λέει στη Rio τι σημαίνει να έχεις παιδί -«Είναι μια πυρηνική κεφαλή που θα καταστρέψει τα πάντα».

Και τέλος στην πέμπτη σεζόν θα δούμε και τον ηθοποιό Χοσέ Μανουέλ Σέδα στον ρόλο του Σαγκάστα, έναν σκληρό διοικητή των ειδικών δυνάμεων του ισπανικού στρατού.

Το cast απαρτίζεται αναλυτικά από τους: Úrsula Coberó (Τόκιο), Álvaro Morte (Καθηγητής), Itziar Ituño (Λισαβόνα), Pedro Alonso (Βερολίνο), Miguel Herrán (Ρίο), Jaime Lorente (Ντένβερ), Esther Acebo (Στοκχόλμη), Enrique Arce (Αρτούρο), Darko Peric (Ελσίνκι), Hovik Keuchkerian (Μπογκοτά), Luka Peros (Μαρσέιγ), Belén Cuesta (Μανίλα), Fernando Cayo (Σχης Ταμαγιό), Rodrigo de la Serna (Παλέρμο), Najwa Nimri (Επιθεωρήτρια Σιέρρα), και José Manuel Poga (Γανδία).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X