Η ΑΕΚ εκτός Champions League, η Σεβίλλη δεν...παιζόταν (VIDEO)

Η ΑΕΚ εκτός Champions League, η Σεβίλλη δεν...παιζόταν (VIDEO)

Βαριά ήττα από την πιο φορμαρισμένη ομάδα της εποχής στην Ευρώπη, μέσα σε βαριά ατμόσφαιρα για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της ισπανικής ομάδας Αντόνιο Πουέρτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παρουσία της ΑΕΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2006/07 είχε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες. Το καλοκαίρι του ’07, με τον μεγάλο Ριβάλντο πλέον στο δυναμικό της, η Ενωση επιχείρησε να επαναλάβει το κατόρθωμα της. Ωστόσο, η σπουδαία Σεβίλλη εκείνων των ετών αποδείχθηκε απροσπέλαστο εμπόδιο και τα «κιτρινόμαυρα»…πόδια, φάνηκε πως δεν έφταναν για το «σεντόνι».

Ηδη, τα πράγματα είχαν γίνει δύσκολα έπειτα από την ήττα με 2-0 στη Σεβίλλη. Στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, μία μέρα σαν σήμερα του 2007, υπήρχε επιθυμία και πίστη στην ανατροπή, αλλά το γήπεδο ήταν σκληρό. Η ΑΕΚ τη γλίτωσε στην κεφαλιά του Κερζάκοφ που σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά στο ημίωρο ο Ντάνι Αλβες κέρδισε πέναλτι από τον Ζούλιο Σέζαρ και ο Λουίς Φαμπιάνο τελείωσε την πρόκριση.

Πριν καν βγει το ημίχρονο, η Σεβίλλη είχε σκοράρει ακόμα δύο φορές με τον Κεϊτά και τον Λουίς Φαμπιάνο. Στο δεύτερο μέρος χρίστηκε σκόρερ και ο Ρώσος Κερζάκοφ με την ΑΕΚ να τίθεται νοκ άουτ. Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου που δεν έπαψε να υποστηρίζει την ομάδα, έδωσε ώθηση στους «κιτρινόμαυρους». Λίγο πριν το φινάλε, ο Παυλής κέρδισε πέναλτι και ο Ριβάλντο μείωσε σε 4-1. Το ματς είχε γίνει στη σκιά των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα, αλλά και του απρόσμενου θανάτου του ποδοσφαιριστή των Σεβιλλιάνων, Αντόνιο Πουέρτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X