Γκριεζμάν: «Ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου»

Γκριεζμάν: «Ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία και χαρακτήρισε σπίτι του μίλησε ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Δραστήρια ήταν την τελευταία μέρα των μεταγραφών η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία παραχώρησε στην Τσέλσι με την μορφή δανεισμού τον Σαούλ και πήρε πίσω τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ επέστρεψε στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», μετά από δύο χρόνια εκεί όπου και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους των «ροχιμπλάνκος», από τους οποίους και αποχώρησε το 2019 προκειμένου να ενταχτεί στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο το πέρασμα του από τους «μπλαουγκράνα», δεν ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο, αν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του, αλλά και την ποιότητα του διεθνούς Γάλλου άσου.

Η επιστροφή του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο θα τον βρει να αγωνίζεται με διαφορετικό νούμερο, καθώς το «7» που φορούσε ανήκει πλέον στον Ζοάο Φέλιξ. Πλέον ο Γκριεζμάν, θα αγωνίζεται με το «8» στην πλάτη του, με την Ατλέτικο να κάνει τα σχετικά αποκαλυπτήρια μέσα από το Twitter.

Ο Γκριεζμάν σε σχετικό tweet απάντησε τα εξής ακόλουθα: «Ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X