Προκριματικά Μουντιάλ: Εύκολη νίκη για Αργεντινή, «απόλυτη» η Βραζιλία

Προκριματικά Μουντιάλ: Εύκολη νίκη για Αργεντινή, «απόλυτη» η Βραζιλία
Photo Credits: INTIME

Τα αποτελέσματα στη Λατινική Αμερική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε τροχιά Κατάρ βρίσκονται Βραζιλία και Αργεντινή, καθώς συνέχισαν με νίκες τρεις μέρες πριν την αναμέτρησή τους στο Σάο Πάουλο.

Η «σελεσάο» έκανε τοπ 7/7 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου περνώντας με 1-0 από το Σαντιάγκο απέναντι στη Χιλή. Ο Έβερτον Ριμπέιρο στο 64’ έδωσε τη λύση για την παρέα του Νεϊμάρ που φαίνεται πως δεν χάνει με τίποτα το εισιτήριο για τη διοργάνωση που αρχίζει σε μόλις 14 μήνες.

Η Αργεντινή πέρασε με 3-1 από το Καράκας απέναντι στη Βενεζουέλα. Η κατάσταση απλοποιήθηκε στο 31’ με την αποβολή του Λουίς Μαρτίνες για μαρκάρισμα στον Λιονέλ Μέσι. Ένα γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κι ακόμη δύο από Χοακίν και Άνχελ Κορέα στο δεύτερο μέρος έφεραν την πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής στους 15 βαθμούς.

Ο Ισημερινός με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά έφτασε στο 2-0 επί της Παραγουάης και στους 12 βαθμούς. Αντίθετα, Κολομβία και Ουρουγουάη άφησαν βαθμούς μένοντας στο 1-1 στην Βολιβία και το Περού αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X