Μπαρτσελόνα: Ο πατέρας του Ανσου Φάτι αγόρασε τη φανέλα με το «10» από την μπουτίκ κι έκλαψε (VIDEO)

Μπαρτσελόνα: Ο πατέρας του Ανσου Φάτι αγόρασε τη φανέλα με το «10» από την μπουτίκ κι έκλαψε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο πατέρας του Άνσου Φατί, Μπόρι, αγόρασε τη φανέλα του γιου του με το νούμερο 10 από την μπουτίκ της Μπαρτσελόνα και ξέσπασε σε κλάματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Άνσου Φατί «κληρονόμησε» το 10 που άφησε ο Λιονέλ Μέσι όταν αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα για να φορέσει τη φανέλα της Παρί Σεν-Ζερμέν και είναι ο κάτοχος του συγκεκριμένου αριθμού από το μεσημέρι της Τετάρτης (1/9).

Ο 18χρονος διεθνής με την Ισπανία μεσοεπιθετικός – ο μικρότερος ηλικιακά που σκόραρε και έδωσε ασίστ στο ίδιο ματς ισπανικού πρωταθλήματος, ο μικρότερος ηλικιακά που βρήκε δίχτυα σε ματς του Champions League (17 ετών και 40 ημερών κόντρα στην Ίντερ), αλλά και σε ματς της Ρόχα – επωμίστηκε το βάρος της φανέλας που έχουν φορέσει στο παρελθόν τόσοι σταρ.

Ο πατέρας του Άνσου, Μπόρι, δεν προτίμησε την εύκολη οδό. Πήγε ως… «κοινός θνητός» στην μπουτίκ των Μπλαουγκράνα και αγόρασε τη φανέλα του γιου του. Τη νέα φανέλα με τον αριθμό 10 στην πλάτη.

Ένιωσε υπερηφάνεια, αλλά και συγκίνηση. Ξέσπασε σε δάκρυα στις δηλώσεις που έκανε στο Deportes Cuatro. Άλλωστε, ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τις αντιξοότητες που κλήθηκε να υπερκεράσει για να φτάσει ως εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X