Υπόθεση Σεμέδο: VIDEO-ντοκουμέντο με τον ποδοσφαιριστή και την 17χρονη

Υπόθεση Σεμέδο: VIDEO-ντοκουμέντο με τον ποδοσφαιριστή και την 17χρονη
Photo Credits: INTIME

Χαμογελαστοί και ευδιάθεστοι ο Σεμέδο και η 17χρονη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που ο Ρούμπεν Σεμέδο και η 17χρονη που τον κατήγγειλε για βιασμό έχουν περάσει την πόρτα της ανακρίτριας, έρχεται στη δημοσιότητα το βίντεο με την ανήλικη και τον γνωστό ποδοσφαιριστή, να βρίσκονται στο αυτοκίνητό του και να κατευθύνονται στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Πρόκειται για τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου. Μαζί τους στο όχημα βρίσκονται ο 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ καλλιτεχνών, που επίσης κατηγορείται για βιασμό της 17χρονης και η 16χρονη φίλη της.

Και οι τέσσερις είχαν περάσει το βράδυ τους σε κλαμπ του Ωρωπού όπου παρακολούθησαν τη live εμφάνιση του τράπερ Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε τροχαίο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, η ίδια είχε πιει πάρα πολύ εκείνο το βράδυ. Το επίμαχο βίντεο τους απεικονίζει ευδιάθετους και τους δύο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, καθ’οδόν για τα νότια προάστια.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το TheToc.gr:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X