«Ο Τσούμπερ είχε προτάσεις από την Premier League αμέσως μετά το Euro, αλλά τις απέρριψε»

«Ο Τσούμπερ είχε προτάσεις από την Premier League αμέσως μετά το Euro, αλλά τις απέρριψε»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν οι Ελβετοί για τη μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο χθεσινό φιλικό της Ελβετίας με την Ελλάδα και τα ΜΜΕ της χώρας του τον αποθεώνουν.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είναι σήμερα ξεκάθαρα το κεντρικό πρόσωπο στην Ελβετία και άπαντες περιμένουν το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ που ακολουθεί.

Νωρίτερα, διαβάσατε στο enwsi.gr, την τρομερή κίνηση που αποκάλυψε ελβετικό ΜΜΕ, με τον Τσούμπερ να δίνει τη φανέλα του σε μικρό φίλο της ΑΕΚ.

Η ίδια ιστοσελίδα αποκαλύπτει επίσης πως ο Τσούμπερ είχε προτάσεις από την Αγγλία και την Premier League, αμέσως μετά το εκπληκτικό Euro που έκανε, αλλά ο ίδιος και η Φρανκφούρτη περίμεναν για κάτι καλύτερο. Ωστόσο δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη και στο τέλος έγινε η πρόταση της ΑΕΚ και ήρθε στην Αθήνα.

Οι Ελβετοί για τον Τσούμπερ και την Premier League

Αναλυτικά όσα γράφει η «Blick»

«Ο Τσούμπερ είχε προτάσεις από την Premier League αμέσως μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά αυτός και η διοίκηση (σ.σ Φρανκφούρτη) τις απέρριψαν, διότι περίμεναν καλύτερη πρόταση. Ωστόσο, αυτή δεν ήρθε και στο τέλος υπήρξε της ΑΕΚ», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Η μοίρα και οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε, ο Ελβετός διεθνής παικταράς να φορέσει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου τη φανέλα της ΑΕΚ και να φέρει χαρά και αισιοδοξία στον κόσμο της Ενωσης.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X