ΠΠΚ Λατινικής Αμερικής: Στα σχοινιά δίχως τους ηγέτες της

ΠΠΚ Λατινικής Αμερικής: Στα σχοινιά δίχως τους ηγέτες της

Οι επιλογές του BetMarket.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στη δράση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Conmebol, ένα μήνα μετά από το Κόπα Αμέρικα, με την ιδιαιτερότητα των πολλών απουσιών διάφορων διεθνών να κάνει τη διαφορά και να δημιουργεί νέους συσχετισμούς εν όψει των τριών αγωνιστικών που έχουμε μπροστά μας.

Λαβωμένη η Ουρουγουάη

Καθοριστικές οι αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας στις επόμενες ημέρες για τα προκριματικά της ζώνης της Νοτίου Αμερικής, οι τρεις αγωνιστικές που θα διεξαχθούν θα διαμορφώσουν τα δεδομένα με τα οποία θα μπούμε στο δεύτερο γύρο και από εδώ και πέρα τα λάθη κοστίζουν ακριβά.

Ξεκίνημα από τη μονομαχία του Περού με την Ουρουγουάη, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί με την παρουσία 8.000 θεατών, καθώς οι Αρμόδιες Αρχές επέτρεψαν την είσοδο στο 20% του «Εστάδιο Νασιονάλ».

Εντελώς διαφορετικές οι εντυπώσεις που άφησαν οι δύο ομάδες στο πρόσφατα Κόπα Αμέρικα, καθώς το Περού τερμάτισε στην 4η θέση, απέδωσε καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα και εκπλήρωσε τους στόχους που είχε θέσει πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, τη στιγμή που η Ουρουγουάη απογοήτευσε, ούσα προβληματική σε αγωνιστικό επίπεδο στα περισσότερα ματς της και γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Κολομβία στα προημιτελικά στη διαδικασία των πέναλτι.

Πέραν όλων των άλλων ζητημάτων που είχε να αντιμετωπίσει με την αγωνιστική λειτουργία της ομάδας του, ο τεχνικός Ταμπάρες θα κληθεί να βρει λύσεις στα τεράστια κενά που αφήνουν οι απουσίες των δύο σταρ του συνόλου και κορυφαίων παικτών των «Τσαρούας», Σουάρες και Καβάνι, ενώ σημαντική είναι και η απώλεια του τραυματία στόπερ Κοάτες.

Για να γίνει εύκολα αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος, αξίζει να σημειωθεί ότι στα επτά ματς της μέσα στο 2021 η Ουρουγουάη σκόραρε μόλις τέσσερα τέρματα, εκ των οποίων δύο τα σημείωσε ο Καβάνι, ένα Σουάρες και το άλλο ήταν το αυτογκόλ του Βολιβιανού Κιντέρος στη νίκη της ομάδας του Ταμπάρες με 2-0 για τη φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα.

Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τη μαχητικότητα και το χαρακτήρα των Ουρουγουανών, όμως το δίδυμο των Μάξι Γκόμες και Μπράιαν Ροντρίγκες δεν μπορεί να συγκριθεί με τους Σουάρες και Καβάνι, η ομάδα του Ταμπάρες επηρεάζεται εμφανώς όταν λείπουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές και απόψε θα βρεθεί στριμωγμένη στα σχοινιά.

Το Περού ξεκίνησε άσχημα στα προκριματικά, αλλά αναθάρρησε με την κομβική εκτός έδρας νίκη που σημείωσε στο υψόμετρο του Κίτο επί του Εκουαδόρ και φθάνει στο αποψινό ματς με θετική ψυχολογία έπειτα από την καλή πορεία στο Κόπα Αμέρικα.

Ο πολύπειρος φορ Γκερέρο επιστρέφει για την ομάδα του Γκαρέκα και θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Λαπαντούλα, η Ουρουγουάη εμφανίζεται πιο ευάλωτη από ποτέ, δεν είναι το φαβορί στο αποψινό ματς, το Περού έχει μπροστά του μία σημαντική ευκαιρία για να επιστρέψει για τα καλά στο κυνήγι της πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ, αδικείται από τις αποδόσεις και θα κρατήσω τον άσο σε dnb στο 2.10.

Προδιαθέτει για γκολ η μάχη στο υψόμετρο

Στο ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της αγωνιστικής, η Βολιβία υποδέχεται την Κολομβία και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα του υψομέτρου της Λα Πας, έχοντας βλέψεις να πλησιάσει τις προνομιούχες θέσεις.

Η Κολομβία τερμάτισε 3η στο Κόπα Αμέρικα, επιβεβαίωσε την ποιότητά της στο τέλος, παρά τα αρκετά σκαμπανεβάσματα που είχε και πρέπει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές της έχουν εμπειρία από αγώνες στο υψόμετρο, ενώ ο τεχνικός Ρουέδα πραγματοποίησε ειδική προετοιμασία με παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα πριν λίγες ημέρες, ώστε να υπάρχει καλύτερη προσαρμογή.

Πάντα επιθετική στο γήπεδό της η Βολιβία, κάτι που τόνισε με τις δηλώσεις του και ο τεχνικός Φαρίας, η Κολομβία έχει 6/6 Over 2.5 μέχρι στιγμής στα προκριματικά, θα παίξει και αυτή μόνο για νίκη απόψε, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για ένα ματς με αρκετά γκολ, κάτι που ευνοείται και από την πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση με γηπεδούχο τη Βολιβία και θα ποντάρω στο Over 2.5 στο 2.10.

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι ιδιαίτερο για το ματς της Βενεζουέλας με την Αργεντινή, η πολύπαθη «βινοτίντο» τελεί ακόμη υπό το σοκ της αποχώρησης του Πορτογάλου τεχνικού Πεσέιρο, προφανές φαβορί για τη νίκη η πρωταθλήτρια Αμερικής αρμάδα του Μέσι, όμως δεν υπάρχει κάποια αξία στις τιμές του διπλού κάτω από το 1.50.

Μάλλον υποτιμά την Παραγουάη το σετ αποδόσεων στο εκτός έδρας ματς της με το Εκουαδόρ, αλλά θα σεβαστώ τον παράγοντα του υψομέτρου και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με σημείο ή με επιλογές από την αγορά των γκολ, περιμένοντας με αρκετό ενδιαφέρον την εικόνα του αγώνα για να διαπιστώσω την κατάσταση των δύο ομάδων εν όψει των αγώνων που έρχονται.

Τέλος, στο πιο λαμπερό ματς της βραδιάς, η Χιλή υποδέχεται τη Βραζιλία των πολλών απουσιών, καθώς δεν ταξίδεψαν με την αποστολή της «Σελεσάο» οι παίκτες που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ενδεχομένως να πρόκειται για μία μεγάλη ευκαιρία της Χιλής να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στη Βραζιλία, αλλά η ομάδα του Λασάρτε δεν πείθει καθόλου αγωνιστικά, εμφανίστηκε κουρασμένη και δίχως ιδέες στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα, όπου αποκλείστηκε με την ήττα με 1-0 από τη Βραζιλία στα προημιτελικά και δεν σκοπεύω να εμπλακώ στοιχηματικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ικανή για την ανατροπή η Αλιάνσα

Πέραν των αγώνων για τα προκριματικά της ζώνης της Νοτίου Αμερικής, απόψε έχουμε και την ολοκλήρωση της φάσης των «16» του κυπέλλου Κολομβίας, με πέντε ρεβάνς να λαμβάνουν χώρα.

Δεν έχουν να προσφέρουν κάτι στοιχηματικά τα ματς της Πατριότας με τη Νασιονάλ και της Ριονέγκρο με την Τολίμα, ενώ στην Μπουκαραμάνγκα είχαμε αιφνιδιαστική αλλαγή τεχνικού, κάτι που θα με αποτρέψει από το να ποντάρω υπέρ της κόντρα στην ασταθή Σάντα Φε.

Η νικήτρια του θεσμού στις δύο τελευταίες εκδόσεις του, Μεντεγίν, βρίσκεται υπό τεράστια πίεση μετά από το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και απόψε παίζει την καθοριστική ρεβάνς του 2-2 της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Κάλι.

Ομάδες που σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ τον τελευταίο καιρό αμφότερες, κάτι που αποδείχθηκε και στο μεταξύ τους 2-2 στο Κάλι, αναμένω σκοράρισμα και από τις δύο πλευρές απόψε και διακρίνω αξία στις τιμές αουτσάιντερ του G/G στο 2.10.

Βασική μου επιλογή από το κύπελλο Κολομβίας ο άσος της Αλιάνσα κόντρα στην Πάστο, με το σύνολο του τεχνικού Μπόντερτ να είναι ικανό να ανατρέψει το εις βάρος του 3-1 από το ματς της περασμένης εβδομάδας.

Εξαιρετική η πορεία της Αλιάνσα στο πρωτάθλημα, τη Δευτέρα κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την Μπουκαραμάγνκα σε τοπικό ντέρμπι και πλασαρίστηκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ενώ απόψε θα παραταχθεί με βασικούς σε αντίθεση με την ήττα της με 3-1 στο Πάστο την περασμένη εβδομάδα, σε ματς όπου ο τεχνικός Μπόντερτ θέλησε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς του στο υψόμετρο.

Απογοητευτική και ουραγός στο πρωτάθλημα η Πάστο, εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες και νίκησε με 3-1 την περασμένη εβδομάδα, η Αλιάνσα είναι ικανή για την ανατροπή, προ λίγων εβδομάδων είχε επικρατήσει άνετα με 2-0 ως γηπεδούχος επί της Πάστο για το πρωτάθλημα, με τον άσο να αποτελεί επιλογή στο 2.30.

Το παιχνίδι μου

02/09 23:00 Βολιβία – Κολομβία Over 2.5 (2.10)

03/09 03:00 Αλιάνσα – Ντεπ. Πάστο 1(2.30)

03/09 04:00 Περού – Ουρουγουάη 1 dnb (2.10)

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X