ΑΕΚ: Το «ευχαριστώ» της Ερασιτεχνικής στην ΒΙΒΕΧΡΩΜ

ΑΕΚ: Το «ευχαριστώ» της Ερασιτεχνικής στην ΒΙΒΕΧΡΩΜ
Photo Credits: INTIME

Σημαντική η δωρεά του Ιωακείμ Προβατά για την αισθητική βελτίωση του κλειστού της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε θερμά την ΒΙΒΕΧΡΩΜ και τον Ιωακείμ Προβατά για την δωρεά χρωμάτων για την αισθητική και ουσιαστική βελτίωση του σχολικού κλειστού της Νέας Φιλαδέλφειας όπου προπονούνται οι δύο γυναικείες ομάδες βόλεϊ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει : «H AEK αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Vivechrom και προσωπικά τον κ. Ιωακείμ Προβατά για τη δωρεά των χρωμάτων για την αισθητική και ουσιαστική βελτίωση του «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ο κ. Προβατάς και γενικά οι άνθρωποι της ΒΙΒΕΧΡΩΜ ανταποκρίθηκαν άμεσα στις υψηλές απαιτήσεις, με τη χρησιμοποίηση του καινοτόμου Sikkens Wapex 660, του κορυφαίας ποιότητας εποξειδικού χρώματος νερού δύο συστατικών για δάπεδα και τοίχους και πλέον η έδρα της ανδρικής και γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου έχει την όψη της αξίζει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X