Τσιτσιπάς: «Δεν έχω κάνει κάτι λάθος, οπότε δεν καταλαβαίνω τις αποδοκιμασίες του κόσμου»

US Open: Επική νίκη του Τσιτσιπά, 3-2 τον Μάρεϊ σε ματς-θρίλερ (VIDEO)

Απόρησε με τις αποδοκιμασίες του κόσμου ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου αναφορικά με τον χρόνο που αφιερώνει στο toilet break πήρε θέση ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου μετά από το ματς με τον Αντριάν Μαναρινό.

«Δεν έχω κάνει κάτι λάθος άρα δεν καταλαβαίνω. Ο κόσμος θέλει να δει τένις, αγαπάει το άθλημα. Δεν έχω τίποτα με τον κόσμο. Αγαπώ τους φανς. Αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν. Δεν έχουν παίξει τένις σε υψηλό επίπεδο για να καταλάβουν πόση προσπάθεια χρειάζεται και πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνουμε. Κάποιες φορές χρειάζεσαι ένα μικρό διάλειμμα για να κάνεις αυτό που πρέπει».

Μάλιστα ο Τσιτσιπάς σε διάλογό του με δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τόνισε την ανάγκη για ένα διάλειμμα σε τέτοιους αγωνιστικούς ρυθμούς.

«Είναι σημαντικό. Αρχικά κουβαλάς λιγότερο βάρος πάνω σου με όλο αυτόν τον ιδρώτα. Νιώθεις αναζωγονημένος και φρέσκος και δεν έχεις όλο τον ιδρώτα να σε ενοχλεί και να σου μπαίνει στο πρόσωπο ή στα δάχτυλα ή στο σώμα σου. Σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Για μένα είναι σημαντικό να κάνω διάλειμμα. Για κάποιον άλλον μάλλον όχι. Ο καθένας παίρνει τον χρόνο του και εγώ προσπαθώ να είμαι όσο πιο γρήγορος μπορώ. Μερικές φορές χρειάζομαι λίγο παραπάνω, αυτό είναι όλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X