Ρονάλντο: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ιδιαίτερη στιγμή» (VIDEO)

Προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου: Ολα τα αποψινά αποτελέσματα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, χθες ισοφάρισε για την Πορτογαλία στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ήταν αυτός που της χάρισε τη νίκη στο 90+6 με υπέροχη κεφαλιά για την απίστευτη ανατροπή της Πορτογαλίας κόντρα στην Ιρλανδία (2-1).

Με αυτά τα δύο τέρματα, έφτασε τα 111 με την Εθνική του ομάδα και είναι πλέον μόνος πρώτος σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων ξεπερνώντας τα 109 γκολ του Ιρανού Αλί Νταεΐ.
Ο Πορτογάλος άσος, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος όχι μόνο για το ρεκόρ και την ιδιαίτερη στιγμή αλλά για τα δύο γκολ στο τέλος και την νίκη. Εκτιμώ την προσπάθεια της ομάδας ως το τέλος και στην στήριξη των φιλάθλων μας» και πρόσθεσε για το χαμένο πέναλτι:

«Είναι κομμάτι της… δουλειάς κι αυτό. Κάποια τα χάνεις, κάποια τα βάζεις αλλά πίστευα ως το τέλος για την νίκη, χαρούμενος που σκόραρα και κερδίσαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X