Στους «32» του US OPEN ο Τσιτσιπάς, επικράτησε με 3-1 του Μαναρίνο

Ποιός είναι ο πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στο Αμβούργο

Για 2η σερί χρονιά θα βρεθεί στους «32» του US OPEN ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του 33χρονου Γάλλου (Νο.44) με 6-3, 6-4, 6-7(4), 6-0 και τώρα θα αγωνιστεί αύριο, Παρασκευή (3/9) με το παιδί-θαύμα της Ισπανίας, Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Ελληνας τενίστας ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα, προηγήθηκε με 2-0 και καθάρισε στη συνέχεια με συνοπτικές διαδικασίες το πρώτο σετ.

Κάπως έτσι κύλησε και το δεύτερο, με τον 23χρονο  να μπαίνει νωρίς στη θέση του οδηγού (2-1) και να μένει εκεί μέχρι το τέλος, δείχνοντας έτοιμος να φτάσει σε μια ξεκούραστη νίκη.

Στο τρίτο σετ, ωστόσο, ο Μαναρινό εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστικός και κατάφερε να πάει το σετ σε τάι μπρέικ, στο οποίο ο Γάλλος ήταν σαφώς καλύτερος και δικαίως κατάφερε να μειώσει το σκορ.

Βέβαια, δεν έλειψε το γνωστό πλέον σε όλους toilet break του Στέφανου, το οποίο έφερε έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Ελληνα άσου.

Εκείνος δεν πτοήθηκε όμως και στο 4ο σετ κράτησε με άνεση το σερβίς του, έκανε το μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ και από εκεί και πέρα όλα πήραν τον δρόμο τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X