Το έκανε ο Σιμόες: Επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι έτοιμος να βοηθήσει ξανά την ΑΕΚ!

Το έκανε ο Σιμόες: Επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι έτοιμος να βοηθήσει ξανά την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Αντρέ Σιμόες μετά από πολλούς μήνες προπονήθηκε κανονικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… τούρμπο έβαλε ο Αντρέ Σιμόες και κατάφερε να επιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος ήταν εκτός για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς τον Φεβρουάριο είχε διαπιστωθεί ότι έχει οστεοχόνδρινο έλλειμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού. Κάτι που τον ανάγκασε τότε να χειρουργηθεί.

«Θα επιστρέψω πιο δυνατός και γρήγορος», είχε τονίσει τότε, και απέδειξε πως θα κάνει πράξη τις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του, καθώς φόρτσαρε και μπόρεσε να επιστρέψει πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League (βέβαια χρειάστηκε να υπάρξουν διαδοχικές αναβολές της πρεμιέρας).

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρχαν φοβίες πως η Ενωση θα χρειαστεί αν πάρει παίκτη στη θέση του Σιμόες, παρόλα αυτά ο Πορτογάλος επέστρεψε σήμερα και έχει μπροστά του τη διακοπή των Εθνικών ομάδων για να μπορέσει σιγά-σιγά να βρει τα πατήματα του.

Έτσι σύντομα ο Σιμόες αναμένεται να μπει στα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος ήλπιζε πως θα τον δει να μπαίνει στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της διακοπής και τώρα μπορεί να υπολογίζει σε έναν παίκτη παραπάνω.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X