La Liga: Αυξάνονται κατά 20% οι οπαδοί στα γήπεδα

La Liga: Αυξάνονται κατά 20% οι οπαδοί στα γήπεδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ισπανία το ποσοστό του εμβολιασμού έχει φτάσει στο 70% και η κυβέρνηση αποφάσισε να αυξήσει το ποσοστό επιτρεπόμενης χωρητικότητας στα γήπεδα της La Liga κατά 20%.

Όλο και περισσότερος κόσμος επιστρέφει στα ισπανικά γήπεδα για τη νέα σεζόν, με την κατάσταση να πλησιάζει στα στάνταρ της εποχής πριν από την πανδημία και τον Μάρτιο του 2020. Την ώρα που η Ισπανία εκτιμάται πως σπάει το «φράγμα» του 70% στους εμβολιασμούς, η «El Pais» αποκαλύπτει επικαλούμενη την υγειονομική επιτροπή της χώρας ότι το επιτρεπόμενο όριο φιλάθλων στη La Liga αυξάνεται από το 40% που ίσχυε στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, στο 60% της συνολικής χωρητικότητας των γηπέδων.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το «Καμπ Νόου» θα μπορεί να φιλοξενήσει 60.000 φιλάθλους κι αντίστοιχα το «Wanda Metropolitano» της Ατλέτικο Μαδρίτης περίπου 35 με 40.000. Αναλόγως, η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει ποδαρικό στο ανακαινισμένο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στις 11 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Θέλτα, μπροστά σε 48.000 φίλους της, για πρώτη φορά μετά από 559 μέρες.

Το μέτρο θα ισχύσει ως και τις 30 Σεπτεμβρίου, όταν η κυβέρνηση θα καθίσει ξανά στο τραπέζι με τους υγειονομικούς φορείς για να επιθεωρήσει την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X