Pfizer: Υποψήφιο φάρμακο για τον κορωνοϊό πέρασε στη φάση 2 των δοκιμών (VIDEO)

Pfizer: Υποψήφιο φάρμακο για τον κορωνοϊό πέρασε στη φάση 2 των δοκιμών (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την έναρξη της 2ης φάσης των δοκιμών για το φάρμακο κατά του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο CEO της Pfizer, Αλμπερτ Μπουρλά.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Μπουρλά γνωστοποίησε ότι η Pfizer ξεκίνησε τη δεύτερη φάση για το φάρμακο. Πρόκειται για φάρμακο που θα λαμβάνεται διά στόματος και το οποίο θα απευθύνεται σε ενηλίκους που δεν ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου και δεν έχουν νοσηλευθεί.


Το tweet του Αλμπερτ Μπουρλά

«Η επιτυχία κατά του COVID19 πιθανότατα θα απαιτήσει τόσο εμβόλια όσο και θεραπείες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε την είδηση ότι ξεκινήσαμε μια μελέτη Φάσης 2 (από τις 3) του αντιιικού μας υποψηφίου (φαρμάκου με λήψη από το στόμα), ειδικά σχεδιασμένου για την καταπολέμηση του SARS-CoV-2- σε μη νοσηλευόμενους ενήλικες χαμηλού κινδύνου», έγραψε ο Αλμπερτ Μπουρλά.

Η «νέα φάση της κλινικής δοκιμής αφορά στην αξιολόγηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας του PF-07321332- υπό έρευνα και από το στόμα χορηγούμενη αντιιική θεραπεία, σχεδιασμένη ειδικά για την καταπολέμηση του COVID-19-σε μη νοσηλευόμενους, συμπτωματικούς ενήλικες, που έχουν επιβεβαιωμένη διάγνωση λοίμωξης SARSCoV-2 και δεν διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο για σοβαρή νόσηση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε νοσηλεία ή θάνατο», σημειώνει χαρακτηριστικά έγγραφο της Pfizer.

Στην κλινική δοκιμή θα συμμετάσχουν περίπου 1.140 συμμετέχοντες, οι οποίοι θα λαμβάνουν την PF07321332/ριτοναβίρη ή placebo φάρμακο από το στόμα κάθε 12 ώρες για πέντε ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X