Αζάρ: «Θέλω να αποδείξω την αξία μου»

Αζάρ: «Θα έδινα τη Χρυσή Μπάλα σε κάποιον παίκτη της Λίβερπουλ»
Photo Credits: INTIME

Τη δέσμευση πως την επόμενη τριετία που του απομένει στη Ρεάλ θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου και της ομάδας, εξέφρασε ο Εντέν Αζάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι προσδοκίες των «Μερένγκες» με την άφιξη του Εντέν Αζάρ, στη Ρεάλ ήταν μεγάλες!

Οι συνεχείς τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν όμως, δεν του επέτρεψαν να βρει ρυθμό και να βοηθήσει την τελευταία διετία την ομάδα.

Ο 30χρονος έχει επίγνωση της κατάστασης και της δυσαρέσκειας που υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει από τους φίλους της ομάδας και αποκάλυψε πως αισθάνεται έντονα την ανάγκη να αποδείξει την αξία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέλγου άσου:

«Υπέγραψα με τη Ρεάλ για πέντε σεζόν. Οι δύο πρώτες δεν ήταν καλές, οι τραυματισμοί δεν με βοήθησαν, αλλά έχω ακόμα τρεις ακόμη για να αποδείξω την αξία μου. Ελπίζω να πάει καλά, ελπίζω να σηκωθώ ένα πρωί και να νιώσω υπέροχα στην προπόνηση. Αν νιώσω πόνο εκεί, τον σέρνω στους αγώνες και θα συνεχίσω να τον έχω. Περιμένω εκείνη τη στιγμή που θα μπορώ να δείξω ξανά την αξία μου.

Η Ρεάλ έχει ήδη ξοδέψει πολλά χρήματα για μένα. Θέλω να τους δώσω κάτι πίσω. Ο κόσμος πιστεύει ότι πάντα είμαι τραυματίας. Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά αν δείτε την καριέρα μου δεν υπάρχει παίκτης που, σε διάστημα 10 ετών, που να έχει παίξει τόσα παιχνίδια όσα έχω εγώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X