Αξία στα... γκολ

Αξία στα... γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τις μάχες των εθνικών ομάδων.

Φιλικό, Ελβετία – Ελλάδα (21:45): Πολύ δύσκολο φιλικό παιχνίδι για την Εθνική ομάδα, λίγες μέρες πριν από την επίσημη αναμέτρηση με το Κόσοβο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Ελβετία. Η οποία στο πρόσφατο EURO έδειξε τις… δυνάμεις της, αφήνοντας εκτός της Γαλλία έπειτα από ένα επικό παιχνίδι.

Με μια μεγάλη απουσία θα παραταχθούν οι Ελβετοί. Ο Σερντάν Σακίρι δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, ούτε για το ματς αυτό, ούτε για τα επίσημα με Ιταλία και Β. Ιρλανδία. Ο λόγος; Ζήτησε και πήρε άδεια από τον Μουράτ Γιακίν ώστε να κάνει προπονήσεις με τη Λυών, στην οποία πήρε μεταγραφή πριν λίγες μέρες.

Φιλικό, Ελβετία – Ελλάδα (21:45): Εκτός του Σακίρι, τρεις ακόμη παίκτες που είχαν κληθεί στην εθνική Ελβετίας, ο Μάριο Γκαβράνοβιτς, ο Μπρεέλ Εμπολό και ο Λόρις Μπενίτο, τέθηκαν νοκ–άουτ από τα προσεχή ματς λόγω τραυματισμών.

Η Εθνική δεν θα έχει τελικά τον Μασούρα και τον Γαλανόπουλο. Αντίθετα, κλήθηκε στην αποστολή ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Παναγιώτης Ρέτσος, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Παπανικολάου, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Ταξιάρχης Φούντας, Δημήτρης Λημνιός, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

Φιλικό, Ελβετία – Ελλάδα (21:45): Είναι μεν φαβορί οι Ελβετοί, αλλά ο «άσος» στο 1.62 είναι πολύ χαμηλά στο στοίχημα. Θα προτιμήσουμε να πάμε στα γκολ, μιας και αξίζει η απόδοση. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 2.15 στο pamestoixima.gr.

Προκριματικά Μουντιάλ, Μάλτα-Κύπρος (21:45): Ματς για την τέταρτη αγωνιστική του 8ου ομίλου. Υπενθυμίζεται πως περνάει απευθείας ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος πηγαίνει σε πλέι-οφ. Στο παιχνίδι ακόμη η Κύπρος, που ταξιδεύει στη Μάλτα, η οποία μοιάζει με… σάκο του μποξ στον όμιλο.

Προκριματικά Μουντιάλ, Μάλτα-Κύπρος (21:45): Για ακόμη μια φορά δείχνει πως δεν είναι σε θέση να φανεί ανταγωνιστική. Η αλήθεια είναι πως είναι το εύκολο θύμα του ομίλου, από την άλλη όμως έχει και ρόλο… ρυθμιστή, αφού όποιος την πατήσει μαζί της στη συνέχεια το βρίσκει μπροστά του. Η Μάλτα μέχρι στιγμής έχει ηττηθεί άνετα από Ρώσους (1-3) και Κροάτες (3-0) όμως της έκατσε έστω και από τύχη το 2-2 με τους Σλοβάκους και κάπως έτσι έχει ένα βαθμό στον όμιλο. Δεν έχει καμία πιθανότητα πρόκρισης, ωστόσο, όπως συνηθίζει παλεύει με όλες τις δυνάμεις της όλα τα παιχνίδια κάτι που θα κάνει και κόντρα στην Κύπρο.

Προκριματικά Μουντιάλ, Μάλτα-Κύπρος (21:45): Το 1-0 κόντρα στη Σλοβενία την προηγούμενη αγωνιστική έδωσε ελπίδες στην Κύπρο. Γενικά ξεκίνησε με πρόγραμμα… βουνό. Πήρε “Χ” στην πρεμιέρα με τους Σλοβάκους, ηττήθηκε από την Κροατία και έκλεισε τις υποχρεώσεις του Μαρτίου με τρίποντο. Δεν το λες και άσχημο, ωστόσο, τώρα είναι τα πραγματικά ζόρικα, αφού η νίκη είναι υποχρέωση για την ομάδα του Κωστένογλου. Στην αποστολή ενσωματώθηκαν και οι Σωτηρίου, Ιωάννου και Κάστανος, συνεπώς δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.

Προκριματικά Μουντιάλ, Μάλτα-Κύπρος (21:45): Η Κύπρος δεν μας έχει πείσει πως αξίζει την εμπιστοσύνη μας. Από την άλλη η Μάλτα δεν μπορεί να σταθεί και σε πρώτη φάση αγωνίζεται για να μη δεχτεί γκολ. Αυτό κατά κάποιο τρόπο βολεύει τους φιλοξενούμενους, που περιμένουμε να δώσουν μια μάχη με τον… χρόνο μέχρι να ανοίξουν το σκορ. Περισσότερο αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι η θέληση και από τη στιγμή που η Κύπρος είναι αντικειμενικά μέσα στο κόλπο της πρόκρισης θα την στηρίξουμε. Πάμε στοίχημα με το διπλό στο δίκαιο 1.91 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X