Απίστευτο: Η Μπαρτσελόνα έδωσε το «10» στον Ανσού Φατί! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο: Η Μπαρτσελόνα έδωσε το «10» στον Ανσού Φατί! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο 18χρονος Άνσου Φάτι από σήμερα και για το επόμενο διάστημα θα φέρει μια βαριά ευθύνη στις πλάτες του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέχρι χθες όλα κατέληγαν στο ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα δώσει πουθενά – έστω για φέτος – τη φανέλα με το νούμερο 10 που άφησε ο Λιονέλ Μέσι. Τελικά διαψευστήκαμε άπαντες καθώς οι Καταλανοί το μεσημέρι της Τετάρτης έκαναν την… παραλαβή.

Ο εκλεκτός που θα φέρει την βαριά ευθύνη στις πλάτες του είναι ο Άνσου Φάτι. Ο 18χρονος είναι χωρίς καμία αμφιβολία το νέο μεγάλο πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα έδωσε τη φανέλα με το «10» σε έναν παίκτη που πιστεύει όσο κανέναν άλλον. Θα μπορούσε να το έχει προσφέρει στον Κουτίνιο όμως προτίμησε να αναβαθμίσει ένα δικό της παιδί.

Ο Άνσου Φάτι είναι προϊόν της ακαδημίας και σίγουρα το καλύτερο πρόσωπο για να απολαύσει αυτή την τιμή. Οι προσδοκίες της ομάδας για εκείνον είναι τεράστιες. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως ο 18χρονος είναι το παρόν και το μέλλον του καταλανικού συλλόγου.

Απίστευτο: Η Μπαρτσελόνα έδωσε το «10» στον Ανσού Φατί! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X