Στην ΑΕΚ ήρθαν παικταράδες και θέλουν γεμάτο ΟΑΚΑ!

Δεν ξανάγινε: Σε μία ημέρα έφυγαν 21.000 εισιτήρια για το ΑΕΚ-Λεβαδειακός!
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης βλέπει κάτι μεγάλο να δημιουργείται στην ΑΕΚ και μεταφέρει την επιθυμία όλων των νέων αποκτημάτων για γεμάτο ΟΑΚΑ και συσπείρωση γύρω από την ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την έναρξη της Super League και προετοιμάζεται για τον μαραθώνιο, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ.

Η Ενωση προέρχεται από κάκιστη σεζόν και από οδυνηρό αποκλεισμό στην Ευρώπη και δεδομένα ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να κάνει μια νέα αρχή και φυσικά να αφήσει πίσω τις… μαύρες στιγμές.

Αρχές Απρίλη ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχοντας… αγανακτήσει με την τραγική εικόνα της ΑΕΚ, μιλώντας στους παίκτες, είχε προαναγγείλει για ολικό ξεσκαρτάρισμα και… σκούπα, με στόχο να επανέλθει η Ενωση στα επιτυχημένα μονοπάτια.

Μετά από ένα επίσης έντονο καλοκαίρι (κυρίως μετά το σοκ από τη Βελέζ) ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης έκανε τα λόγια του πράξη και μετά το εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ, το κλίμα έχει αλλάξει, φυσικά προς το καλύτερο.


Τα διαρκείας, η ευχάριστη… έκρηξη

Στις 5 Ιουλίου η ΑΕΚ ξεκίνησε τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας (τα τελευταία πριν την επιστροφή στην «OPAP Arena»), με τον κόσμο να έχει πλέον το… πράσινο φως για να επιστρέψει στο αγαπημένο του χόμπι, το γήπεδο. Φυσικά με τα μέτρα που ισχύουν πλέον με τον κορωνοϊό (πιστοποιητικό εμβολιασμού).

Περίπου 1,5 μήνα μετά και πιο συγκεκριμένα στις 24 Αυγούστου η ΠΑΕ έκανε γνωστό πως έχουν φύγει 10.500 εισιτήρια διαρκείας και τη 1 Σεπτέμβρη ανακοίνωσε πως το… φράγμα των 11.0ο0 καρτών έχει ξεπεραστεί προ ημερών. Εχοντας ως δεδομένο ότι το όριο προσέλευσης στο ΟΑΚΑ είναι οι 25.000, ο κόσμος που δεν θα έχει προμηθευτεί διαρκείας, θα χρειαστεί να… τρέξει κατά τη διάρκεια της σεζόν.


«Φτιαγμένοι» οι… νέοι παίκτες της ΑΕΚ και η «ΟPAP Arena»

Η ΑΕΚ απέκτησε πολλούς ενδεκαδάτους και έμπειρους ποδοσφαιριστές και κάποιοι εξ αυτών προέρχονται ή έχουν παίξει στο παρελθόν σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αμραμπατ, Τσούμπερ και Γέβτιτς… τρελάθηκαν με τις εικόνες που είδαν με το γεμάτο ΟΑΚΑ και ανυπομονούν να ζήσουν την ίδια ατμόσφαιρα από κοντά, από το πρώτο παιχνίδι.

Επίσης, οι νέες μεταγραφές έχουν δει ή επισκεφτεί τo νέο παλάτι της ΑΕΚ, την «OPAP Arena» και η… δίψα να βρίσκονται στο ρόστερ και την επόμενη χρονιά που θα επιστρέψει η Ενωση είναι τεράστια.

Ωστόσο, απομένει μια ολόκληρη σεζόν μέχρι την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της και ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στους παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για να τους στηρίξει, σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Η εικόνα του περσινού άδειου και παγωμένου ΟΑΚΑ δεν χωνεύεται και ευχή όλων είναι να μην ξαναζήσουμε κάτι ανάλογο…


Ο Ενωσίτης

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X