Γιακουμάκης: «Ο Ποστέκογλου ένας απ' τους λόγους που υπέγραψα στη Σέλτικ»

Γιακουμάκης: «Ο Ποστέκογλου ένας απ' τους λόγους που υπέγραψα στη Σέλτικ»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γιακουμάκη μετά τη μεταγραφή του στη Σέλτικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Σέλτικ, με τον 26χρονο επιθετικό σε δηλώσεις του στο Celtic TV να αναφέρει τους λόγους που επέλεξε την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιακουμάκη:

Για το πώς αισθάνεται πως θα γίνει παίκτης της Σέλτικ: «Είναι απίστευτο, είμαι ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της Σέλτικ με περηφάνεια. Ήταν πάντα μία ομάδα που μου άρεσε, έβλεπα τα παιχνίδια της, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι το κάτι άλλο, ανυπομονώ να ζήσω αυτές τις στιγμές».

Για το αν είναι έτοιμος να συνεισφέρει στην ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Ανυπομονώ να σκοράρω το πρώτο γκολ με τους οπαδούς μας και να πανηγυρίσω μαζί τους».

Για το τι να περιμένουν οι φίλοι της Σέλτικ απ’ τον Γιακουμάκη: «Είμαι πολύ περήφανος, είμαι χαρούμενος που υπέγραψα γι’ αυτή την ομάδα, θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει κάθε παιχνίδι. Να πετύχουμε κάθε στόχο που έχουμε και να κερδίσουμε παντού, είτε σε Europa League, είτε σε Championship».

Για τον Γιώργο Σαμαρά: «Κοιτάζω πολλά απ’ αυτά τα παιχνίδια της Σέλτικ. Συνεργαστήκαμε μαζί στην Ελλάδα, είναι πρόεδρος σ’ ένα όμορφο κλαμπ απ’ όπου προέρχομαι, τον ΟΦΗ και έπαιξα εκεί πριν από δύο χρόνια. Γνωριζόμαστε καλά και κρατάμε επαφή. Γι’ αυτό ανυπομονώ ακόμη περισσότερο να παίξω για τη Σέλτικ».

Για το επιθετικό στιλ του Ποστέκογλου: «Ήταν ένας απ’ τους λόγους που ήθελα να υπογράψω στη Σέλτικ, το στιλ είναι κάτι που μου ταιριάζει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X