Μιλόγεβιτς: «Είμαστε υπερπλήρεις, δική μου δουλειά να φτιάξω ανταγωνιστική ομάδα»

Μιλόγεβιτς: «Είμαστε υπερπλήρεις, δική μου δουλειά να φτιάξω ανταγωνιστική ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ικανοποιημένος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς με την μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να ανακοινώνει χθες την απόκτηση του Ντάρκο Γέβτιτς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ωρα των Σπορ», ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε συζητήσεις του εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για την ενίσχυση της ομάδας ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Νορντίν Αμραμπατ.

«Πλέον είμαστε υπερπλήρεις. Έχουμε πολλούς και ικανούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Δουλειά δική μου είναι πλέον να… δέσω το σύνολο και να φτιάξω μία ανταγωνιστική ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε παρουσιάσει καλή εικόνα. Ούτε στα ματς με την Βελέζ, ούτε στην πλειοψηφία των φιλικών. Αδικούμε τους εαυτούς μας και αυτό θα πρέπει να σταματήσει.

Τον Αμραμπατ τον ξέρω από τα χρόνια της κοινής θητείας μας στην Σαουδική Αραβία και τον ήθελα οπωσδήποτε στην ΑΕΚ. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Διαθέτει τρομερό ταλέντο και μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ο παίκτης που μας έλειπε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X