ΑΕΚ: Μέταλουργκ, Διομήδης και Ανόρθωση στο τουρνουά χάντμπολ «Α. Παπασταμάτης»

ΑΕΚ: Ηττα από την Πόρτο με 34-19 στην Γκάια
Photo Credits: INTIME

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν μαζί με την ΑΕΚ στο 2ο τουρνουά «Α. Παπασταμάτης» στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επέστρεψε από την Πορτογαλία έχοντας αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις απέναντι σε ομάδες κορυφαίου επιπέδου όπως είναι η Ναντ και η Πόρτο.

Παρά τις σημαντικές απουσίες ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας έβγαλε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα και όπως τόνισε η σημασία των συγκεκριμένων αγώνων θα φανεί στη πορεία.

Πλέον η ΑΕΚ ετοιμάζεται για μια ακόμη σειρά από δυνατές αναμετρήσεις καθώς το τριήμερο 3-5 Σεπτεμβρίου διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το τουρνουά «Α. Παπασταμάτης» που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ και μεγάλου Ενωσίτη, Σταμάτη Παπασταμάτη.

Εκτός από την διοργανώτρια ΑΕΚ θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση η Μέταλουργκ από τη Βόρεια Μακεδονία, ο Διομήδης και η Κυπριακή Ανόρθωση με την οποία η ΑΕΚ το περσινό καλοκαίρι αδελφοποίησε τις σχέσεις της. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X