Η ταινία «Goal» έγινε πραγματικότητα: Ο Σαντιάγο Μουνιός στη Νιουκάστλ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η ταινία «Goal» έγινε πραγματικότητα: Ο Σαντιάγο Μουνιός στη Νιουκάστλ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το διάσημο φιλμ με ήρωα τον Σαντιάγο Μουνιές που κατακτά το αγγλικό ποδόσφαιρο ως παίκτης της Νιούκαστλ γίνεται πραγματικότητα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πλέον… κινηματογραφικό deal της φετινής μεταγραφικής περιόδου ανήκει με διαφορά στη Νιούκαστλ! Σχεδόν 16 χρόνια από την πρώτη προβολή του «Goal» στις κινηματογραφικές αίθουσες, της πιο διάσημης ποδοσφαιρικής ταινίας του 21ου αιώνα, οι Καρακάξες αντέγραψαν το σενάριο και ανακοίνωσαν στην πραγματικότητα την απόκτηση του Σαντιάγκο Μουνιός, ενός 19χρονου Μεξικανού επιθετικού, όπως ακριβώς και ο χαρακτήρας της ταινίας του 2005, Σαντιάγκο Μουνιές!

Η ομάδα του Στίβεν Μπρους καλωσόρισε τον ανερχόμενο φορ από τη Σάντος Λαγκούνα (δανεικός με οψιόν αγοράς) με το σλόγκαν του φιλμ «The Dream Begins» (Το όνειρο ξεκινάει), σε μια κίνηση που δεν άργησε να θυμίσει στο ποδοσφαιρικό κοινό το ταξίδι ανέλιξης του Kuno Becker (παίζει τον ρόλο του Μουνιές στο Goal) από τις φτωχογειτονιές του Λος Άντζελες μέχρι την ανέλιξή του στην Premier League με τη φανέλα των Μάγκπαϊζ.

Στη σειρά του «Goal» μεταξύ άλλων έχουν κάνει guest εμφανίσεις οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ζινεντίν Ζιντάν, Ρονάλντο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Άλαν Σίρερ, Ράφα Μπενίτεθ, Σβεν-Γκόραν Έρικσον, Ρικάρντο Καρβάλιο, Ραούλ, Φρανκ Λάμπαρντ, Στίβεν Τζέραρντ, Τιερί Ανρί, Τζέιμι Κάραχερ και οι γνώριμοι κι από το πέρασμά τους από το ελληνικό πρωτάθλημα, Ίγκορ Μπίσκαν και Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X