Νέα επίθεση Μάρεϊ σε Τσιτσιπά: «Ο Τζεφ Μπέζος πήγε πιο γρήγορα στο διάστημα»

Νέα επίθεση Μάρεϊ σε Τσιτσιπά: «Ο Τζεφ Μπέζος πήγε πιο γρήγορα στο διάστημα»

Νέα επίθεση του Αντι Μάρεϊ στον Στέφανο Τσιτσιπά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλιο με Τζεφ Μπέζος έκανε ο Αντι Μάρεϊ σχολιάζοντας το toilet break του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο Σκωτσέζος ηττήθηκε χθες το βράδυ μετά από συγκλονιστικό ματς απέναντι στον Έλληνα τενίστα με 3-2 σετ, προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους θεατές και τους τηλεθεατές.

Ωστόσο, την ματσάρα επισκίασε η επιμονή του Μάρεϊ για το toilet break του Τσιτσιπά, θεωρώντας πως ο Στέφανος… έκλεψε όταν πήγε στ’ αποδυτήρια στη διακοπή μεταξύ 4ου και 5ου σετ.

Το πρώην νο1 του κόσμου συνέχισε την «κόντρα» με νέο (πνευματώδες είναι η αλήθεια, μα και άστοχο) tweet, στο οποίο έγραψε πως «Παίρνει τον διπλάσιο χρόνο στον Τσιτσιπά να πάει στην τουαλέτα απ’ ό,τι στον Τζεφ Μπέζος να πάει στο διάστημα. Ενδιαφέρον»- αναφερόμενος, φυσικά, στο πρόσφατο ταξίδι του πρώην CEO της Amazon στο διάστημα.

Για την ιστορία, πάντως, ο Στέφανος έλειψε 6 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα, την στιγμή που ο Μπέζος έκανε 10:18 το πήγαιν-έλα. Για να ξέρουμε τι λέμε, Σερ Άντι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X