Φαν'τ Σχιπ: «Μας λείπουν βασικοί παίκτες, αλλά έχουμε ποιότητα» (VIDEO)

Φαν'τ Σχιπ: «Μας λείπουν βασικοί παίκτες, αλλά έχουμε ποιότητα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Τετάρτη (1/9, 21.45) σε φιλικό την Ελβετία, την Κυριακή (5/9) εκτός έδρας το Κόσοβο και την Τετάρτη (8/9) τη Σουηδία εντός έδρας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο ομοσπονδιακός, προπονητής, Τζον Φαν’τ Σχιπ, στάθηκε στις απουσίες παικτών όπως οι Μασούρας, Πέλκας και Γαλανόπουλος, αλλά επεσήμανε ότι η ομάδα του έχει ποιότητα να αγωνιστεί και να πάρει θετικά αποτελέσματα.

Ο Ολλανδός ανέφερε τα εξής στο πλαίσιο της προπόνησης της Δευτέρας (30/8):

Τι περιμένετε από την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια;

«Πάντα είναι δύσκολη περίοδος, ειδικά όσον αφορά τις επιλογές για την ομάδα. Κάποιοι παίκτες άλλαξαν ομάδα, αγωνίζονται σε διαφορετικά πρωταθλήματα. Ξεκινούν τα πρωταθλήματά τους σε διαφορετικές ημερομηνίες, είχαμε και τραυματισμούς, αλλά είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Θα δουλέψουμε με το υλικό που έχουμε, είναι κρίμα που δεν τους έχουμε στη διάθεσή μας, αλλά είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέους παίκτες. Υπάρχει καλό πνεύμα και ελπίζουμε ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα».

Ποιο παιχνίδι είναι πιο δύσκολο; Με το Κόσοβο ή τη Σουηδία;

«Δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Ελβετία, στη συνέχεια θα έχουμε το μυαλό μας στο Κόσοβο. Αν δεν τα πάμε καλά εκεί, τότε το ματς με τη Σουηδία γίνεται αυτόματα πιο δύσκολο. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κούρσα».

Πόσο σας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει πρωτάθλημα στην Ελλάδα;

«Φυσικά και μας ανησυχεί γιατί θα θέλαμε τα παιδιά να έχουν αγωνιστεί στο επίπεδο που θα θέλαμε τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες. Παρόλα αυτά θα τους προετοιμάσουμε κατάλληλα. Ας ελπίσουμε από την άλλη οι παίκτες να είναι πιο φρέσκοι. Ξέρουμε ότι οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού, από τα παιχνίδια του Ιουνίου θα μας λείπουν βασικοί παίκτες που είχαν παίξει, όπως ο Μασούρας, ο Γαλανόπουλος και ο Πέλκας. Έχουμε ποιότητα στην ομάδα και πρέπει να αποφασίσουμε για την πιο σωστή διάταξη με την οποία θα ξεκινήσουμε».

Τι σημαίνει για την Εθνική η επιστροφή των οπαδών;

«Είναι πάντα σημαντικό να έχουμε τη στήριξη των Ελλήνων οπαδών. Ακόμα και πριν από τον κορονοϊό δεν είχαμε αρκετούς φιλάθλους στο γήπεδο γιατί η ομάδα δεν βρισκόταν σε τροχιά πρόκρισης. Ελπίζω ότι θα σταθούν και πάλι στο πλευρό της ομάδας πολύ δυνατά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X