«Η ΑΕΚ πήρε τον Τσούμπερ και ο Φαλκέ... εξαφανίζεται για τους Ελληνες»

«Η ΑΕΚ πήρε τον Τσούμπερ και ο Φαλκέ... εξαφανίζεται για τους Ελληνες»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν οι Ιταλοί για την ΑΕΚ και τον Ιάγο Φαλκέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιάγο Φαλκέ... έπαιξε δυνατά για την ΑΕΚ, αλλά πλέον μετά την μεταγραφή του Στίβεν Τσούμπερ η υπόθεση κλείνει οριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος φυσικά και τα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία κάνουν ειδική αναφορά για την απόκτηση του Ελβετού διεθνή από την Ενωση και το… πάγωμα στην μεταγραφή του Ισπανού εξτρέμ.

Πιο συγκεκριμένα, το «toronews» που ασχολείται με τα θέματα της Τορίνο, έχει ξεχωριστό δημοσίευμα, με τίτλο «Η ΑΕΚ πήρε τον Τσούμπερ και η υπόθεση Φαλκέ… εξαφανίζεται».

Οι Ιταλοί για Φαλκέ και ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα λέει το δημοσίευμα

«Η πώληση του Ιάγο Φαλκέ αποτελεί προτεραιότητα για την Τορίνο, αλλά η υπόθεση με την μεταγραφή στην ΑΕΚ… ξεθωριάζει. Η Τορίνο είχε προτείνει τον Ισπανό εξτρέμ στους Έλληνες τις τελευταίες ημέρες, αλλά οι ελπίδες να το δουν να φεύγει για την Αθήνα έχουν εξανεμιστεί. Μάλιστα, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την αγορά του Στίβεν Τσούμπερ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Επομένως, η Τορίνο θα πρέπει να αναζητήσει ένα νέο κλαμπ για τον Φάλκε, για να απαλλαγεί από τον μισθό του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X