AEK: Δεν κλείνει ακόμη το «παράθυρο» για νέα μεταγραφή, αλλά...

AEK: Δεν κλείνει ακόμη το «παράθυρο» για νέα μεταγραφή, αλλά...
Photo Credits: INTIME

Ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα μεταγραφή στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τους περισσότερους, μετά την μεγάλη μεταγραφή του Τσούμπερ, η απόκτηση και του Ντάρκο Γέφτιτς που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα από την ΑΕΚ ήταν η μη αναμενόμενη παραπάνω κίνηση στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου.

Όντως, ελάχιστα 24ωρα πριν το τέλος και με την ΑΕΚ να μεγάλες προσπάθειες και αντίστοιχα μεγάλα έξοδα να κάνει το «μπαμ» με τον Τσούμπερ, ελάχιστοι περίμεναν πως την ίδια στιγμή θα κινούταν και για το κάτι παραπάνω. Έγινε όμως και φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση του μέσο-επιθετικού από την Ρούμπιν Καζάν.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως προς το παρόν τουλάχιστον, κανείς από την ΑΕΚ δεν… κηρύσσει κι επίσημα το τέλος της μεταγραφικής δραστηριότητας. Λέγεται πως το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο Γέφτιτς θα αποτελέσει την τελευταία κίνηση, ωστόσο δεν αποκλείεται ακόμη κατηγορηματικά κάτι ακόμη. Εδώ να σημειώσουμε πως με δεδομένη την ζημιά κι από την απόλυτη έλλειψη ευρωπαϊκών εσόδων, η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει κατά πολύ ήδη και το αρχικό πλάνο του σχεδιασμού της και κυρίως το μπάτζετ πάνω στο οποίο εκτιμούσαν στην αρχή του καλοκαιριού πως περίπου θα κινούνταν. Αυτό είναι ένα στοιχείο που γέρνει βαριά την ζυγαιρά προς την πιθανότητα να είναι ο Γέφτιτς η τελευταία κίνηση. Αλλά είπαμε. Προς το παρόν τουλάχιστον, κατηγορηματικά δεν λέει κανείς πως… εδώ τέλος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X