Μέιτλαντ-Νάιλς για Άρσεναλ: «Θέλω να πάω κάπου που με θέλουν και θα παίζω»

Μέιτλαντ-Νάιλς για Άρσεναλ: «Θέλω να πάω κάπου που με θέλουν και θα παίζω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα άκρα φαίνεται πως πάνε οι σχέσεις μεταξύ του Μέιτλαντ-Νάιλς και της Αρσενάλ, καθώς όπως ανέφερε στα social media ο 24χρονος φουλ-μπακ, θέλει να πάει σε μία ομάδα όπου θα παίζει.

Σε δυσμένεια βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Άρσεναλ ο Μέιτλαντ-Νάιλς, καθώς βρίσκεται εκτός των πλάνων του Μικέλ Αρτέτα, έχοντας αγωνιστεί μόλις 19 λεπτά στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Έτσι, η Έβερτον έκανε προσφορά για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο το deal χάλασε και ο 24χρονος φουλ-μπακ παρέμεινε στους «κανονιέρηδες».

Αυτή η εξέλιξη μόνο χαρά δεν έφερε στον Μέιτλαντ-Νάιλς και το έδειξε και μέσω social media, καθώς ανέφερε πως θέλει να πάει κάπου όπου θα παίζει.

«Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να πάω όπου με θέλουν και όπου θα παίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά στο insta story του ο 24χρονος Άγγλος, ο οποίος έκανε ταγκ μάλιστα και τον λογαριασμό της Άρσεναλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X