Επίσημα του Πινακά στον Ολυμπιακό

Επίσημα του Πινακά στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 19χρονος Δημήτρης Πινακάς έκλεισε και επίσημα πλέον στην ομάδα του Ολυμπιακού, αποχωρώντας από την ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Πινακά τονίζει ανάμεσα στα άλλα:

H ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή του διεθνούς ποδοσφαιριστού μας Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό.

Πριν λίγη ώρα υπεγράφησαν τα έγγραφα της μεταγραφής και ο μεν Πινακάς υπέγραψε 4ετούς διάρκειας συμβόλαιο στον Ολυμπιακό με σημαντικές χρηματικές απολαβές και bonus, εφόσον κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητού του Ολυμπιακού κ. Martins και καταστεί στέλεχος της βασικής ομάδας, η δε ΑΕΛ θα εισπράξει σταδιακά το ποσό του 1.500.000€ και εφόσον ο Πινακάς μεταγραφεί σε άλλη ομάδα του εξωτερικού, η ΑΕΛ θα εισπράξει ποσοστό 15% επί της πώλησης του από τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό και προσωπικά τον κ. Μαρινάκη και την κα Σουλούκου, γιατί αναγνώρισαν την μεταμέλεια του Πινακά και έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Δυστυχώς στην Ελλάδα η μόνη ομάδα που επενδύει χρήματα και αγοράζει Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας τα ταμεία των μικρότερων ΠΑΕ ώστε να επιβιώνουν, αφού τα έσοδα από τηλεοπτικά συμβόλαια και χορηγούς είναι ανύπαρκτα, είναι διαχρονικά ο Ολυμπιακός και με κάποιες μικρές εξαιρέσεις ο ΠΑΟΚ και τελευταία ο Παναθηναϊκός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X