Τσούμπερ: «Η ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα-Νιώθω περήφανος που ήρθα στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Τσούμπερ: «Η ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα-Νιώθω περήφανος που ήρθα στην ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι πρώτες δηλώσεις του Στίβεν Τσούμπερ αμέσως μετά τις ανακοινώσεις με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Ελβετός διεθνής ταξίδεψε στην Αθήνα, πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του και να φωτογραφηθεί με την φανέλα της Ενωσης.

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο Τσούμπερ έκανε τις πρώτες δηλώσεις στο ΑΕΚ TV και δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσούμπερ

«Είναι πραγματικά όμορφο το να βρίσκομαι εδώ. Ήταν μια πολύ μακρά μέρα για μένα, όμως είμαι πολύ χαρούμενος. Βλέποντας τα πρόσωπα των ανθρώπων εδώ νιώθω περήφανος, όπως και με τα τρόπαια εδώ… Οπότε, είμαι πολύ πολύ χαρούμενος.

Είχα πολύ καλές συζητήσεις με τους ανθρώπους του κλαμπ, ήμασταν σε επαφή για μια μεγάλη περίοδο και η προσπάθεια που έκαναν ήταν… Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα ήταν να νιώθω πως όλο το κλαμπ με θέλει πολύ, οπότε στο τέλος ήταν μια εύκολη απόφαση. (Το πρώτο που έμαθα για την ΑΕΚ) ήταν ότι πρέπει να κατακτά τίτλους και να κερδίζει τους ανταγωνιστές της.

Καταρχήν θέλω να μην έχω τραυματισμούς, όλοι μας, όλη η ομάδα. Γιατί ως ομάδα έχουμε μεγάλη ποιότητα και αν όλοι οι παίκτες είμαστε υγιείς, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ανυπομονώ να τα πετύχω μαζί τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X