Αμβρόσιος: «Ο αγιασμός φάρμακο για τον κορωνοϊό»

Αμβρόσιος κατά πάντων: Θεωρίες συνωμοσίας για Κεραμέως και «πυρά» σε Ιερά Σύνοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Ριόλο Αχαΐας.

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος αμέσως μετά την ομιλία του εφημέριου του Ναού, ανέβηκε στο βήμα κι αφού έβγαλε από την τσέπη του ένα ψεκαστήρι με Αγιασμό. είπε: «Αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία όπως και το φάρμακο για τον κορωνοϊό».

Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις σε μερίδα κόσμου, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος φώναξε «ντροπή» και αποχώρησε από την εκκλησία. Με δήλωσή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ανέφερε:

«Αισθάνθηκα ότι ζω στον Μεσαίωνα. Παλεύουμε για να πείσουμε για την αλήθεια της επιστήμης και υπάρχουν ιεράρχες που προσπαθούν να μας πουν για το ψεκαστήρι. Το ελάχιστο που είχα να κάνω ήταν να αποχωρήσω από τον Ναό. Αυτό που έγινε ήταν προσβολή στην αλήθεια της επιστήμης».

Σημειώνεται πως ο Αμβρόσιος έχει νοσήσει από κορωνοϊό τον περασμένο Νοέμβριο και είχε αρνηθεί να νοσηλευτεί δηλώνοντας τότε πως το μόνο φάρμακο που έπινε ήταν αγιασμός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X