Ολυμπιακός: Ανατροπή και συμφωνία με τον Πινακά -Υπογράφει αύριο

Ολυμπιακός: Ανατροπή και συμφωνία με τον Πινακά -Υπογράφει αύριο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ένα θέμα που είχε γίνει… σίριαλ και κρατούσε από τον Ιούνιο. Τότε που είχε προκύψει το deal των εμπλεκόμενων πλευρών για να κλείσει και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Πινακάς.

Στις 27 Ιουλίου η ΑΕΛ ήταν εκείνη που είχε αφήσει αιχμές για την πλευρά του παίκτη για τη ματαίωση της συμφωνίας.

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν (ξανά) και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λάρισα ο 19χρονος Πινακάς που παίζει φορ, ακραίος αλλά και πίσω από τον επιθετικό συμφώνησε για 4 χρόνια με τον Ολυμπιακό και θα είναι στην Αθήνα τη Δευτέρα για να υπογράψει. Σε σχέση με την ΑΕΛ δεν προκύπτει ότι θα αλλάξει κάτι.

Δηλαδή η ΑΕΛ είχε εξαρχής συμφωνήσει με τους Πειραιώτες. Η προσφορά των Πειραιωτών, όπως είχε διαρρεύσει, ήταν στο 1.5 εκατ. ευρώ συν ένα 15% ποσοστό μεταπώλησης. Η συμφωνία θα έχει αυτά τα οικονομικά δεδομένα ενώ στις αρχικές συζήτησεις επρόκειτο να μπουν και δύο παίκτες για δανεικοί στην ΑΕΛ. Ο 19χρονος Πινακάς είχε πέρυσι 31 αγώνες με 7 γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X