Μάρεϊ: «Τεστ για μένα το παιχνίδι με Τσιτσιπά»

Μάρεϊ: «Τεστ για μένα το παιχνίδι με Τσιτσιπά»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άντι Μάρεϊ μίλησε για την πρεμιέρα του στο US Open 2021 με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Το μεγάλο ραντεβού ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και στον Άντι Μάρεϊ έχει οριστεί για την Δευτέρα (21:00) στη Νέα Υόρκη στον 1ο γύρο του US Open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θ’ αντιμετωπίσει τον κορυφαίο Βρετανό που έχει κατακτήσει τίτλο στη Νέα Υόρκη το 2012, έχει βρεθεί 41 εβδομάδες στο Νο1, αλλά σήμερα είναι στο Νο114.

Ο Άντι Μάρεϊ προπονήθηκε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς πριν από την πρεμιέρα του αλλά ξέρει πως θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στο Νο3 κόσμου.

Αυτό δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν είναι η πιο εύκολη κλήρωση. Όταν δεν είσαι βαθμολογούμενος, μπορεί να συμβεί.

Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για μένα, για να δω που βρίσκεται το παιχνίδι μου και πόσο έχει εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα. Το κοινό πάντα βοηθάει. Στον κόσμο αρέσουν οι τενίστες που μάχονται, που τα δίνουν όλα και που δίνουν τη ψυχή τους στο court».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X