Η ΑΕΚ πάει να φέρει και τον παικταρά Γέφτιτς

Η ΑΕΚ πάει να φέρει και τον παικταρά Γέφτιτς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προσπαθεί να αποκτήσει και κεντρικό χαφ, έχοντας επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στον Ελβετό, Ντάρκο Γέφτιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρουμπίν Καζάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ακόμα μια κίνηση σκοπεύει να προχωρήσει η ΑΕΚ, καθώς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου Ελβετού μέσου, Ντάρκο Γέφτιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη ρωσική Ρουμπίν Καζάν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SPORT24, έχουν ήδη υπάρξει επαφές με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται για την απόκτησή του, είτε με αγορά, είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Είναι επιτελικός μέσος ο οποίος αγωνίζεται και ως δεξί αλλά και αριστερό χαφ, έχοντας τη δυνατότητα να εκτελεί στημένες φάσεις. Το συμβόλαιο του με τη ρωσική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Ο Γέφτιτς έχει προλαβεί να αγωνιστεί ήδη οκτώ φορές τη φετινή σεζόν με τους Ρώσους, σημειώνοντας και ένα γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Λεχ Πόζναν, Βασιλεία και Βάκερ. Μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελβετίας σε επίπεδο ανδρών, έχοντας αγωνιστεί μόνο μετα μικρότερα κλιμάκια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X