Serie A: «Εξάρα» η Λάτσιο στη Σπέτσια του Βέρντε, γκέλαρε η Αταλάντα (VIDEO)

Serie A: «Εξάρα» η Λάτσιο στη Σπέτσια του Βέρντε, γκέλαρε η Αταλάντα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να σημειώνει χατ-τρικ, η Λάτσιο διέλυσε τη Σπέτσια του Δημήτρη Νικολάου με 6-1, την ώρα που η Αταλάντα έμεινε στο μηδέν απέναντι στην Μπολόνια κι έχασε τους πρώτους της βαθμούς (0-0).

Καταιγιστική Λάτσιο στο «Ολίμπικο», υποδέχθηκε με γκολ και θέαμα τους τιφόζι της μετά από ενάμιση χρόνο και διέσυρε τη Σπέτσια (6-1) με σούπερ Τσίρο Ιμόμπιλε.

Ο αρχι-σκόρερ των Λατσιάλι σημείωσε χατ-τρικ από το πρώτο μέρος με γκολ στο 5′, το 15′ και το 45+2′, για δεύτερη φορά στην καριέρα του στη Serie A κι έτσι η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ανέτρεψε εμφατικά το σκορ μετά το πολύ γρήγορο 1-0 των φιλοξενούμενων με σκόρερ τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε.


Οι γηπεδούχοι δεν έκοψαν ρυθμό μετά την ανάπαυλα, με αποτέλεσμα η ομάδα του βασικού και στα 90′ Δημήτρη Νικολάου να μην αποφύγει τη συντριβή.

Στο 47′ ο Φελίπε Άντερσον πέτυχε ένα από τα γκολ της χρονιάς, «τσιμπώντας» τη μπάλα με απίθανη ακροβατική ντρίμπλα και μετατρέποντας σε ασίστ την πάσα του Πέπε Ρέινα (ο Νο1 κίπερ σε ασίστ στα Top-5 πρωταθλήματα τα τελευταία 13 χρόνια με 6, οι διπλάσιες από κάθε άλλον). Χισάι και Λουίς Αλμπέρτο διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τη Σπέτσια να μένει και με 10 παίκτες από το 54′ λόγω αποβολής του Αμιάν.

Απώλεια βαθμών, αντίθετα, για την Αταλάντα, η οποία μετά το εκτός έδρας τρίποντο επί της Τορίνο με γκολ στο 90+’, έμεινε στο μηδέν εντός έδρας απέναντι στη Μπολόνια και στραβοπάτησε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X