ΑΕΚ: Προφορική συμφωνία με Τσούμπερ και Αϊντραχτ -Αύριο οι υπογραφές!

O Στίβεν Τσούμπερ εν δράσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εκλεισε, όπως όλα δείχνουν, στην ΑΕΚ ο Στίβεν Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επήλθε συμφωνία ανάμεσα σε ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης!

Οι «απεσταλμένοι» της Ενωσης, Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου, στη Γερμανία ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Ελβετό εξτρέμ και αύριο αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Επειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις και τις συνεχείς προσφορές, οι «κιτρινόμαυροι» απέσπασαν τη θετική απάντηση του Στίβεν Τσούμπερ για να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο. Οι κουβέντες με την Αϊντραχτ εξελίσσονται θετικά για τον δανεισμό του Ελβετού με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ετσι, όλα δείχνουν πως έχουν δρομολογηθεί ώστε αυτή η συμφωνία να λάβει αύριο επίσημο χαρακτήρα και να πέσουν οι υπογραφές.

Οι Γερμανοί είχαν άλλωστε σήμερα αγώνα για την Μπουντεσλίγκα με την Αρίμινια, στον οποίο Τσούμπερ ήταν εκτός αποστολής και τα διαδικαστικά δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν το Σάββατο.

Το θέμα με την Εθνική Ελβετίας

Ο Στίβεν Τσούμπερ από τη Δευτέρα θα πρέπει να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της Ελβετίας. Μάλιστα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό την Εθνική Ελλάδος την Τετάρτη στο Γιάκομπ Παρκ (21:45). Τέσσερις ημέρες αργότερα, η Ελβετία θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ετσι, η μεταγραφή θα πρέπει να οριστικοποιηθεί το αργότερο μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Εκτός φυσικά αν γίνει κάποια… εξαίρεση για το εντός έδρας φιλικό με την Ελλάδα, το οποίο όμως δεν είναι απλό.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X