Bundesliga: Ηττα για την Μπόχουμ του Λαμπρόπουλου, στραβοπάτησε η Αϊντραχτ (VIDEO)

Bundesliga: Ηττα για την Μπόχουμ του Λαμπρόπουλου, στραβοπάτησε η Αϊντραχτ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα έγιναν στα απογευματινά παιχνίδια της Bundesliga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 3η αγωνιστική της Bundesliga, μετά τη χθεσινοβραδινή νίκη της Ντόρτμουντ επί της Χοφενχάιμ.

Στην Κολωνία, η τοπική ομάδα επικράτησε με 2-1 της Μπόχουμ, για την οποία αγωνίστηκε εκ νέου βασικός ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Σάουμπ και Λεμπρέλε με την Μπόχουμ απλά να μειώνει στις καθυστερήσεις με τον Ζέλερ.


Στο Μπίλεφελντ, η Αρμίνια υποδέχτηκε την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, για την οποία εκτός αποστολής έμεινε ο Στίβεν Ζούμπερ, που βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χάουγκε αλλά η Αρμίνια ισοφάρισε στο 86ο λεπτό με τον Βίμερ.


Η Λεβερκούζεν πέρασε εύκολα με 4-1 από την έδρα της Άουγκσμπουργκ που… κατάφερε να πετύχει δύο αυτογκόλ.


Η Μάιντς εύκολα επικράτησε της Γκροιτερ Φιρτ με 3-0 και ζευγάρωσε τις νίκες της στη Bundesliga.

Τέλος, στην Mercedes-Benz Arena , η Στουτγάρδη πλήρωσε το τραγικό πρώτο ημίωρο και ηττήθηκε με 3-2 από την Φράιμπουργκ. Εκπληκτικό γκολ πέτυχε ο Μαυροπάνος αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι η ομάδα του από το παιχνίδι.




ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X