ΑΕΚ: Οι εγγραφές στις ακαδημίες βόλεϊ ξεκίνησαν!

ΑΕΚ: Οι εγγραφές στις ακαδημίες βόλεϊ ξεκίνησαν!
Photo Credits: INTIME

Έλα στις ακαδημίες βόλεϊ της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από την αγωνιστική ομάδα του βόλεϊ η ΑΕΚ ρίχνει το βάρος και στο κομμάτι των ακαδημιών.

Υπό τη γενική επίβλεψη του Άκη Χατζηαντωνίου, σπουδαίου παλαίμαχου άσου του ελληνικού βόλει που τίμησε τα χρώματα της ομάδας μας και συμμετείχε στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή μας επιτυχία, με την κατάκτηση της 3ης θέσης του CEV Cup το 2000 και με ένα τεχνικό τιμ γεμάτο πολύπειρους προπονητές. Ο Γιώργος Γιοβανάκογλου αναλαμβάνει προπονητής των τμημάτων Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων. Ο Γιώργος Μάντζιος αναλαμβάνει προπονητής του τμήματος Παίδων. Ο Ζαν Πιέρ Σάγια παραμένει προπονητής του τμήματος Παμαπαίδων. Ο Χρύσανθος Σαμοΐλης και ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος αναλαμβάνουν προπονητές στα Προαγωνιστικά τμήματα Αρχαρίων και Μίνι Κοριτσιών.

Η ΑΕΚ καλεί όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που επιθυμούν να φορέσουν την “κιτρινόμαυρη” φανέλα και αγαπούν το βόλεϊ να εγγραφούν στις κορυφαίες Ακαδημίες της χώρας και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Η έναρξη των προπονήσεων θα γίνει στις 01/09 και θα πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-22:00 στο βοηθητικό γήπεδο της αίθουσας “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ, καθώς και στο Σχολικό Γήπεδο του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας (Ιασωνίδου 22).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα Γραφεία της ΑΕΚ, 210-2584582.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X