Εξωπραγματικό: 86% κατοχή και 19-0 τελικές απέναντι στην Αρσεναλ

Εξωπραγματικό: 86% κατοχή και 19-0 τελικές απέναντι στην Αρσεναλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν κάποιος θέλει να δώσει ερμηνεία στην έννοια «μονότερμα» αρκεί να αναλύσει τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ.

Σαν να έπαιζαν άντρες απέναντι σε παιδιά. Σαν να έπαιζαν επαγγελματίες απέναντι σε ερασιτέχνες. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ στο Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ ήταν 3-0. Στο δεύτερο, οι κανονιέρηδες «έφαγαν» λιγότερα, μόλις δύο, αλλά η εικόνα στο γήπεδο ήταν σοκαριστική!

Σίγουρα έπαιξε ρόλο η αποβολή του Τζάκα στο 37ο λεπτό που άφησε τους Λονδρέζους με παίκτη λιγότερο, όμως η διαφορά στο γήπεδο ήταν σοκαριστική!

Μόνο στην επανάληψη οι τελικές ήταν 19-0, ενώ κάποια στιγμή λίγο πριν το 90ό λεπτό η κατοχή ήταν στο ανεπανάληπτο 91-9% για να καθίσει τελικά στο 86-14%!

Ασύλληπτα νούμερα που δείχνουν τον βαθμό σήψης της Άρσεναλ που μετά από τρεις αγωνιστικές έχει ισάριθμες ήττες και τέρματα 0-9, πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X