«Βενέτσια για Ζούμπερ, περίπου 3 εκατ. ευρώ ζητά η Αιντραχτ»

«Βενέτσια για Ζούμπερ, περίπου 3 εκατ. ευρώ ζητά η Αιντραχτ»
Photo Credits: INTIME

«Σφήνα» της Βενέτσια για Στέφεν Ζούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δουλεύει την υπόθεση του Στέφεν Ζούμπερ, παρόλα αυτά σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ δεν «παίζει μπάλα» μόνη της.

Εκτός από την Ενωση για τον Ελβετό διεθνή ενδιαφέρεται και η Βενέτσια, η οποία επέστρεψε στη Serie A και θέλει να ενισχυθεί. Ενας από τους παίκτες που έχει βάλει στο «στόχαστρο» είναι ο Ζούμπερ, τον οποίο προσπαθεί να κλείσει η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το «trivenetogoal» η Αιντραχτ ζητάει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει, ενώ το δημοσίευμα υποστηρίζει πως στην Ιταλία επικρατεί αισιοδοξία πως τελικά θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Ελβετό.

Οσα αναφέρει το δημοσίευμα για Ζούμπερ

«Η Βενέτσια μετά τον Κιγινέ θέλει να δώσει στον Πάολο Ζανέτι έναν ακόμη παίκτη και έτσι ετοιμάζει μια τελευταία επίθεση για τον Στέφεν Ζούμπερ. Μια πρόταση κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ θα ήταν αρκετή για την Αιντραχτ για να τον αφήσει να φύγει από τη Γερμανία. Ο ατζέντης του Μίλος Μιλοβάνοβιτς χειρίζεται την υπόθεση και έχει ήδη δηλώσει πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο Ζούμπερ θα αλλάξει φανέλα. Στην Ιταλία υπάρχει αισιοδοξία ότι η μεταγραφή μπορεί να κλείσει».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X