Τσούμπερ: Καμία σχέση η υπόθεση της ΑΕΚ με αυτή του Κόστιτς

Τσούμπερ: Καμία σχέση η υπόθεση της ΑΕΚ με αυτή του Κόστιτς
Photo Credits: INTIME

Τα τελευταία δεδομένα για τον Στίβεν Τσούμπερ και την πιθανή μετακίνηση του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχείς και σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στίβεν Τσούμπερ τον οποίο θέλει πολύ η ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ είναι στην Γερμανία για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του Ελβετού εξτρέμ. Η ΑΕΚ έχει από χθες προφορική συμφωνία και με τον παίκτη και με την Αϊντραχτ, αλλά ένα ζήτημα φάνηκε να δημιουργεί πρόβλημα. Και δεν αφορούσε καθόλου την ΑΕΚ τελικά, όπως αναφέρουν «κιτρινόμαυρες» πηγές.

Ο βασικός αριστερός εξτρέμ της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και μεγάλο αστέρι της ομάδας, Φίλιπ Κόστιτς, που είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο ο Τσούμπερ βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης, δεν πήγε στην σημερινή προπόνηση της γερμανικής  ομάδας, αδικαιολόγητα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ. Είναι σε συζητήσεις με την Λάτσιο και κάνει τα πάντα για να αποχωρήσει άμεσα.

Καμία σχέση η υπόθεση της ΑΕΚ με αυτή του Κόστιτς

Σύμφωνα με πηγές από την ΠΑΕ, η υπόθεση του Στίβεν Τσούμπερ παραμένει ανοιχτή τόσο προς την γερμανική ομάδα, όσο και προς τον επιθετικό της για την Ενωση αφού τα όσα συμβαίνουν με τον Κόστιτς δεν έχουν να κάνουν με τον μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου. Δηλαδή, ο Στίβεν Τσούμπερ παραμένει προς παραχώρηση ανεξαρτήτως το τι θα συμβεί με το μεγάλο αστέρι της Αϊντραχτ, Φίλιπ Κόστιτς.

Και η ΑΕΚ θέλει μέσα στο Σαββατοκύριακο να τελειώσει οριστικά αυτή η μεταγραφική υπόθεση για να φέρει έτσι αριστερά στην επίθεση ένα σπουδαίο παίκτη που λείπει πολύ αυτή την στιγμή από το ρόστερ της.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X