Μελισσανίδης στους παίκτες: «Σας πιστεύω πολύ, έχουμε καλή ομάδα!»

Μελισσανίδης στους παίκτες: «Σας πιστεύω πολύ, έχουμε καλή ομάδα!»
Photo Credits: INTIME

Η ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σύνθημα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρέθηκε στα Σπάτα για να μιλήσει σε παίκτες και προπονητές της Ενωσης και έστειλε δικό του μήνυμα. Με την Ευρώπη να έχει βγει από πολύ νωρίς από το κάδρο και αυτό να συνιστά αποτυχία τεράστιου μεγέθους, οι μόνοι στόχοι της ΑΕΚ είναι το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

«Τώρα ξεκινάμε στο πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε όπως πρέπει», ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους «κιτρινόμαυρους» με τη Super League να αναμένεται να ξεκινήσει μετά την διακοπή των Εθνικών ομάδων, στις 11-12 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ.

Η ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε προς τους παίκτες της ΑΕΚ: «Ηρθα να ευχηθώ σε όλους σας υγεία και να καταφέρουμε τους στόχους μας φέτος στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά την χρονιά, αλλά τώρα ξεκινάμε στο πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε όπως πρέπει. Θεωρώ ότι έχουμε φτιάξει πολύ καλή ομάδα και συνεχίζουμε την ενίσχυση. Σας πιστεύω όλους πάρα πολύ, για αυτό και είστε εδώ. Προχωράμε δυνατά και θέλω να δω την ΑΕΚ όπως αξίζει στο ρόστερ της. Να δουλεύετε πολύ και σωστά. Έτσι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Καλή αρχή σε όλους σας».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X